Tελευταια Νεα

Σάββατο, Ιουνίου 05, 2021

Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση του ενός δράστη - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενη «διαρροή»

 Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς ο κύκλος των υπόπτων έχει "κλείσει" αισθητά και περιορίζεται πλέον σε 10-15 άτομα. Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους κι άλλα στοιχεία και υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν αισιοδοξία ότι έχουν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες.

Εν τω μεταξύ αντικείμενο έρευνας για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν γίνει το παρελθόν, οι δηλώσεις, οι κινήσεις, ακόμη και οι επικοινωνίες της γυναίκας που δήλωνε ψυχολόγος και είχε απευθυνθεί σε αυτή η 20χρονη Καρολάιν προκειμένου να βοηθηθεί ψυχολογικά.

Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην Αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, και είχε δώσει σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού και και την οικονομική του κατάσταση. Υπενθυμίζεται πως η "ψυχολόγος" σε συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.

Αφορμή της έρευνας των αστυνομικών αποτέλεσαν τόσο η επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, που ζητά από την Ελένη Μυλωνοπούλου να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όσο και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», της οποίας φέρεται να ήταν μέλος η "ψυχολόγος", αλλά αποβλήθηκε καθώς είχε εμφανιστεί ως μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν, όπως υποστηρίζουν, πως ήταν μαία απόφοιτος ΤΕΙ. "Θεωρούμε άκαιρη την οποία δήλωση η ανακοίνωση μας σχετικά με την άνω εντολέα και τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τούτο δε επιβάλλεται τόσο από τον Κώδικα Περί Δικηγόρων όσο και από το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμοδίων αρχών για την εξιχνίαση του θλιβερό γεγονότος που συνέβη στα Γλυκά Νερά. Για έναν επιπλέον λόγο, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης, θα απέχουμε από οποιαδήποτε δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση. Παρακαλούμε όπως σεβαστείτε την στάση των εντολών μας, αναμένουμε κι εμείς, όπως όλοι, τα αποτελέσματα των ερευνών των αρμοδίων Αρχών" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την ψυχολόγο

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το ενδεχόμενο της εσωτερικής πληροφόρησης δηλαδή αν κάποιος είχε δώσει κάποια στοιχεία της οικονομικής κατάστασης του ζευγαριού. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν θα διερευνηθεί ο ρόλος της συγκεκριμένης γυναίκας. Εάν δηλαδή άθελά της έδωσε κάποια στιγμή πληροφορίες, που να έφτασαν με κάποιον τρόπο στους δράστες. Μπορεί να ανεβαίνει λίγο το μικρό ποσοστό της ενδεχόμενης εσωτερικής πληροφόρησης αλλά ακόμη και σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί συνεχίζουν να προκρίνουν το σενάριο που κάνει λόγο για τυχαία επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού.---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

« Προηγουμενη
Επομενη »