Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σταύρος Μπαλάσκας: Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του

Επίθεση με μπογιές έγινε το βράδυ της Τρίτης, 22.06.2021, στο σπίτι του γνωστού συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα. Σύμφωνα με...







Επίθεση με μπογιές έγινε το βράδυ της Τρίτης, 22.06.2021, στο σπίτι του γνωστού συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με πηροφορίες, οι δράστες είχαν γεμίσει με κόκκινο χρώμα πυροσβεστήρα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της κριτικής μετά από τις αδιανόητες δηλώσεις του για τη δολοφονία της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Πιο αναλυτικά, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λέγοντας πως αν δεν έπαιζε θέατρο επί 37 μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενημέρωνε εξ αρχής την Αστυνομία, επικαλούμενος «βρασμό ψυχής», τότε, όπως είπε, θα «γλίτωνε» με 4-5 χρόνια φυλάκισης!
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την ΕΔΕ μετά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.