Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναγνωστόπουλος: Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν γνωρίζω τον «Κρητικό» - Τι είπε για το ημερολόγιο της Καρολάιν

Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού απέστειλε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλ...







Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού απέστειλε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι νιώθει «ανακουφισμένος» από την απόφαση καθώς, όπως λέει, «ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο». Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα οικόπεδο που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, λέγοντας ότι «ακούγονται ανακρίβειες» και σημείωσε πως «η λήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Ο Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή, ανέφερε επίσης ότι «δεν πλήρωσε η οικογένειά της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα», ενώ μίλησε και για όσα ακούγονται για επαφές που είχε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», λέγοντας ότι «δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν, δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Ο ίδιος μίλησε και για το ταξίδι στη Σούδα,
λέγοντας πως «ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια», ενώ τέλος σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν είπε: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.