Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μπάιντεν-Πούτιν - Δεν θα προχωρήσουν σε κοινή συνέντευξη τύπου - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η κατ' ιδίαν συζήτηση των δυο ηγετών μετά από σχεδόν δυο ώρες. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συζητήσεις μεταξύ των αντιπροσωπ...




Ολοκληρώθηκε η κατ' ιδίαν συζήτηση των δυο ηγετών μετά από σχεδόν δυο ώρες. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συζητήσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών ΗΠΑ και Ρωσίας.

Προηγουμένως, τους δύο ισχυρούς ηγέτες είχε υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Ελβετίας Γκι Παρμελέν.

Στη συνάντηση, η οποία είναι το τελευταίο μέρος του ταξιδιού του Μπάιντεν στην Ευρώπη, οι ηγέτες  συζήτησαν βασικά θέματα στις διμερείς σχέσεις και ερωτήματα στη διεθνή ατζέντα.

Η κατ' ιδίαν συζήτηση των δυο ηγετών, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν και Σεργκέι Λαβρόφ, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δυο ώρες (ο αρχικός προγραμματισμός έκανε λόγο για μια ώρα και 15 λεπτά), ενώ ακολουθούν διευρυμένες συζητήσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών ΗΠΑ και Ρωσίας.

Λίγο πριν αποχωρήσουν οι κάμερες και οι εκπρόσωποι του Τύπου για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες του Αμερικανού με τον Ρώσο πρόεδρο, ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Μπάιντεν για την «πρωτοβουλία του να συναντηθούν». «Ξέρω πως έκανες ένα μακρύ ταξίδι και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Οι σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία έχουν αρκετά θέματα μεταξύ τους και η επίλυσή τους απαιτεί συνάντηση στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω πως η συνομιλία μας θα είναι παραγωγική» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Μπάιντεν, από την πλευρά του, είπε πως οι δυο τους θα «εργαστούν πάνω σε περιοχές κοινού ενδιαφέροντος».

Πούτιν και Μπάιντεν συναντήθηκαν στο παρελθόν όταν ο Αμερικανός ήταν αντιπρόεδρος στη διοίκηση Ομπάμα πριν από 10 χρόνια.

Χωρίς φαγητό, χωρίς παρουσία ΜΜΕ στην συζήτηση, χωρίς κοινή συνέντευξη τύπου μετά η συνάντηση Πούτιν- Μπάιντεν θα είναι διαφορετική...

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.