Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν λυσσάξει και είναι και κατουρημένοι πάνω τους... Τσελίκ: «Δεν θα λυθούν τα θέματα της ΑΟΖ με το «Σαρλ ντε Γκωλ» στην ανατολική Μεσόγειο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Τουρκία, ο Ομέρ Τσελίκ επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με νέες προκλητικές δηλώσε...





Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Τουρκία, ο Ομέρ Τσελίκ επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με νέες προκλητικές δηλώσεις ενάντια στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος αξιωματούχος φαίνεται πως δεν άκουσε τα όσα δήλωσε ο Νίκος Δένδιας την περασμένη Δευτέρα, περί μείωσης της επιθετικής ρητορικής και εξέφρασε την ενόχλησή του, για την παρουσία του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκωλ» στην ανατολική Μεσόγειο, το οποίο αναπτύσσεται στην περιοχή και με «ελληνική προστασία».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του Skai στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, ο ΟΤσελίκ με προκλητική ρητορική τοποθετήθηκε στα ελληνοτουρκικά ζητήματα, λέγοντας πως «ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δεν επέδειξε την αγένεια που έδειξε στην Άγκυρα». Επίσης, αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως κακώς έφερε τα ελληνοτουρκικά ζητήματα στην Ευρώπη. «Τα προβλήματα Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να λυθούν μεταξύ των δύο χωρών και η Ευρώπη δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί.»

«Οι διαφορές της ΑΟΖ που προέκυψαν δε μπορούν να λυθούν με την παρουσία γαλλικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν πρέπει να υπάρχουν μαξιμαλιστικές θέσεις από την πλευρά της Ελλάδας.», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, τονίζει ότι Αθήνα και Άγκυρα πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι χωρίς προϋποθέσεις.

Πηγή: Skai / Φωτογραφία αρχείου Reuters

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.