Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους εκτελεστές - Οι κινήσεις πριν και μετά τη δολοφονία...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία, στη Ζάκυνθο, το κα...





Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία, στη Ζάκυνθο, το καλοκαίρι του 2020.

Η ΕΡΤ μετέδωσε φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους δύο εκτελεστές, πριν και έπειτα από την φονική ενέδρα. Στην πρώτη εικόνα, διακρίνονται οι δύο δράστες να επιβαίνουν στην κλεμμένη μοτοσικλέτα, αναζητώντας τον Ντίμη Κορφιάτη και τη σύζυγό του.

Στη δεύτερη εικόνα, "συλλαμβάνονται" οι ίδιοι έπειτα από τη δολοφονία. Οι δράστες κατευθύνονται στο Πόρτο Ρόμα, όπου σύμφωνα με την αστυνομία επιβιβάστηκαν στο σκάφος του εφοπλιστή, και φυγαδεύτηκαν στα παράλια της Ηλείας.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες δείχνουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η τσιλιαδόρος των εκτελεστών. Η γυναίκα είχε γίνει η "σκιά" του επιχειρηματία και της 37χρονης συζύγου του, καθώς τους ακολουθούσε σε κάθε τους βήμα, και ενημέρωνε τηλεφωνικά τον οδηγό της μοτοσικλέτας για τα σημεία που κινούνται με τη μηχανή τους. Το όχημα έχει φιμέ τζάμια, ενώ έχει τοποθετηθεί και φιμέ κάλυμμα στις πινακίδες.


Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο συνεπιβάτης της μηχανής, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι και ο εκτελεστής της 37χρονος γυναίκας, μεταφέρθηκε το πρωί στις φυλακές Ναυπλίου. Σήμερα απολογούνται στον ανακριτή Ζακύνθου, ακόμη τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.