Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 60χρονος που πάλεψε με τους διαρρήκτες – Συγκλονίζει η σύζυγός του

Μάχη για ξεφύγει τον κίνδυνο δίνει ο 60χρονος άνδρας που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να υπερασπιστεί την πε...





Μάχη για ξεφύγει τον κίνδυνο δίνει ο 60χρονος άνδρας που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία από δύο επικίνδυνους διαρρήκτες με τον έναν από αυτούς να τον σπρώχνει και να τον τραυματίζει σοβαρά στο κεφάλι.

Οι ώρες για την οικογένεια του άτυχου άνδρα περνούν βασανιστικά με τους δικούς του ανθρώπους να ευελπιστούν ότι η κατάσταση της υγεία τους θα καλυτερεύσει. Το χρονικό του τρόμου ξεκίνησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν ο 60χρονος άνδρας επέστρεφε με τη σύζυγο του στο σπίτι τους στο Δήμο του Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια με τρεμάμενη φωνή και με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο της περιγράφει καρέ – καρέ τον εφιάλτη που βιώνει. Λείπαμε από το σπίτι γιατί είχαμε μια οικογενειακή συγκέντρωση κι επιστρέψαμε γύρω στις 8:30. Βγήκαμε πάλι και γυρίσαμε στις 10:30. Διαπίστωσα ότι η πόρτα της αυλής ήταν ανοιχτή. Βλέποντας τη μητέρα μου, τη ρώτησα ποιος άνοιξε την πόρτα. Μου λέει δεν ξέρω τίποτα.

Γυρνώντας από την άλλη πλευρά της αυλής προκειμένου να βάλω το αυτοκίνητο μέσα διαπίστωσα ότι είχε φως στην κρεβατοκάμαρα” λέει στο newsit.gr η κυρία Σοφία Ζηφκοπούλου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Ρωτάω μαμά ποιος άναψε το φως πάνω. Δεν ξέρω μου λέει. Και βλέπω ότι υπήρχανε σκιές μέσα. Κατάλαβα ότι μας έκλεβαν. Λέω στον άνδρα μου μας κλέβουν. Κι άρχισα να φωνάζω βοήθεια κλέφτες. Αυτοί με άκουσαν βγήκαν από την πόρτα της κουζίνας, πήδηξαν στο διπλανό σπίτι και τσουλώντας στην τέντα του πρώτου ορόφου έπεσαν στην αυλή. Έτσι βγήκαν από την διπλανή αυλή στο δρόμο».

Στη συνέχεια η κ. Ζηφκοπούλου μας εξιστορεί πώς έγινε το κακό. «Ο πρώτος έφυγε, ο δεύτερος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα μου, που ασυναίσθητα είχε πάει προς τα εκεί για να του πει τι κάνεις; Έσπρωξε τον άνδρα μου με τα δύο του χέρια και ο σύζυγος μου έπεσε στο έδαφος και χτύπησε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ήρθε κάποιος γιατρός και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήγε στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ τους γιατρούς για την αντιμετώπιση, τους ευχαριστώ χίλιες φορές διότι για εμάς εκείνη τη στιγμή ήταν το χέρι του Θεού. Μας έδωσαν ελπίδα για να ζήσει ο άνδρας μου. Ο άνδρας μου είναι ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός πατέρας, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος ο οποίος δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι μαζί μας».

Μάλιστα περιγράφει τους δράστες ως επαγγελματίες αναφέροντας τον τρόπο δράσης τους. “Σαν αίλουροι κινούνταν. Οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι και ήξεραν τι έψαχναν μέσα στο σπίτι. Πήραν πράγματα μεγάλης αξίας και έκαναν μεγάλη ζημιά στο σπίτι. Για εμάς είναι καταστροφικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άνδρας μου δεν θα γίνει καλά. Αλλά όπως και να είναι δεν θα είναι ξανά ίδια η ζωή μας” λέει η Σοφία Ζηφκοπούλου.

Η κ.Ζηφκοπούλου μέσα στον πόνο της, δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει τους γιατρούς που στάθηκαν και παραμένουν στο πλευρό του συζύγου της. “Η κατάσταση του ήταν παρά πολύ κρίσιμη. Θεωρώ ότι οι γιατροί έκαναν απεγνωσμένες κινήσεις για να τον σώσουν. Ευχαριστώ τη νευροχειρουργό του που βρέθηκε μπροστά του εκείνη τη στιγμή. Μου είπανε ότι έκανε καταπληκτική δουλειά, ότι τον έσωσε. Το Σάββατο το βράδυ του έδωσαν μια ελπίδα ότι διέφυγε τον κίνδυνο κι ότι συνεχίζει η κατάσταση του να είναι σταθερή αλλά σοβαρή. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει”.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.