Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπαρχιφύλακας Θεοδώρου Σπυρίδων 5/06/2009...Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ...!!!

Ο Υπαρχιφύλακας Σπυρίδων Θεοδώρου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και το 2009 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στην Ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α. Στις 3 Απριλίου ...

Ο Υπαρχιφύλακας Σπυρίδων Θεοδώρου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και το 2009 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στην Ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α.


Στις 3 Απριλίου 2009 εκτελούσε, μαζί με άλλο Αστυνομικό, υπηρεσία περιπολίας με μοτοσικλέτα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ύποπτο άτομο, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο συνεργό του, ο οποίος τους επιτέθηκε από τα νώτα. Ο 30χρονος Αστυφύλακας τραυματίστηκε βαριά και κατέληξε στις 5 Ιουνίου στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.


Στον Αστυφύλακα Σπυρίδων Θεοδώρου απονεμήθηκε τιμητικά ο βαθμός του Υπαρχιφύλακα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΧΗΣ



Σήμερα και ώρα 00:05, στην συμβολή των οδών Σκιάθου και Σκόκου στην Κυψέλη, δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία περιπολίας με μοτοσικλέτα, κατά την διάρκεια ελέγχου σε ύποπτο άτομο, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστο συνεργό του, ο οποίος τους επιτέθηκε από τα νώτα...


Ειδικότερα, οι δύο αστυνομικοί, ηλικίας 30 και 34 ετών, αυτός που διενεργούσε τον έλεγχο, αλλά και ο δεύτερος που ευρίσκετο σε θέση κάλυψης του συναδέλφου του, δέχθηκαν από τον άγνωστο δράστη πυρά, με ανθρωποκτόνο πρόθεση από εγγύτατη απόσταση (σχεδόν εξ επαφής) βληθέντες από δύο πυροβόλα όπλα, πιστόλι των 9 mm και περίστροφο 7,62 mm αντίστοιχα, ανατολικής προέλευσης!

Πριν από την επίθεση και παρότι οι αστυνομικοί έλαβαν τα προβλεπόμενα μέτρα ελέγχου και εμπλοκής, υπήρξε αυθαίρετη παρέμβαση ημεδαπής γυναίκας στην διαδικασία του ελέγχου, η οποία με την στάση της επηρέασε δυσμενώς την ασφαλή διεξαγωγή του, με αποτέλεσμα οι δράστες να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να επιτεθούν σε βάρος των αστυνομικών.


Οι αστυνομικοί διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο "ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ", από προστρέξαντες στο σημείο συναδέλφους τους, με τραύματα ο μεν 34χρονος στο τριχωτό της κεφαλής, ο δε 30χρονος σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στην υπινιακή χώρα.


Οι δράστες, μετά την πράξη τους, αφαίρεσαν τα όπλα και τα κινητά τηλέφωνα των δύο αστυνομικών και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, ανοιχτού χρώματος, με αριθμητικό μέρος του αριθμού κυκλοφορίας 421 και αναζητούνται.


Η ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, κάτοικος της περιοχής, προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου και εξετάζεται, προκειμένου να διευκρινιστεί η συμμετοχή της στο περιστατικό.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.