Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τον βιασμό της ανήλικης - «Πάγωσαν» οι αστυνομικοί με τα ευρήματα

Το κατώφλι της ανακρίτριας στα Χανιά πέρασε ο κτηνοτρόφος που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη. Μετά την απολογία του ο 35χρονος οδηγήθηκ...





Το κατώφλι της ανακρίτριας στα Χανιά πέρασε ο κτηνοτρόφος που κατηγορείται ότι βίασε μία 14χρονη. Μετά την απολογία του ο 35χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος από τα Χανιά κατηγορείται ότι μέσω Facebook και Instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει ανήλικα κορίτσια και με επίμονα και παραπλανητικά μηνύματα, προσπαθούσε να τα πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να τα βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 35χρονο είναι, μεταξύ άλλων, βιασμός κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ η δράση του φαίνεται να επεκτεινόταν σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.

Χανιά – Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα από τα κορίτσια πείστηκε συνάντησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκείνη, τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη.

Χανιά – Τα σοκαριστικά ευρήματα

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προσεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει…


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.