Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία»

"Διασωληνώσαμε έναν 22χρονο χθες" αποκάλυψε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "Σωτηρία" Μί...





"Διασωληνώσαμε έναν 22χρονο χθες" αποκάλυψε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "Σωτηρία" Μίνα Γκάγκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στο θέμα των αρνητών του εμβολιασμού και σχολιάζοντας το γεγονός ότι Κύπριος γιατρός, αρνητής, έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, σημείωσε: 

"Είναι μεγάλο θέμα, είναι πολύ σημαντικό να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε. Υπάρχει τεράστια κουβέντα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα για τις ατομικές ελευθερίες. Φυσικά υπάρχουν οι ατομικές ελευθερίες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο, ζούμε με άλλους ανθρώπους, άρα υπάρχουν κανόνες που αφήνουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι και επιτρέπουν και σε όλους τους άλλους να είναι και ελεύθεροι και υγιείς" υπογράμμισε η κυρία Γκάγκα."Είμαστε ελεύθεροι στο μέτρο που δεν κάνουμε κακό στους άλλους" επεσήμανε τονίζοντας την ασφάλεια των εμβολίων.

"Έχουμε να κάνουμε με μια πανδημία πολύ δύσκολη από την οποία κινδυνεύουμε. Χθες στο Σωτηρία διασωληνώσαμε έναν 22χρονο. Είναι μια αρρώστια πολύ δύσκολη που μπορεί να αφήσει κάποιους να την περάσουν στο πόδι αλλά μπορεί να απειλήσει και να αφαιρέσει τη ζωή σε ανθρώπους που τις περισσότερες φορές έχουν προβλήματα ή μια κάποια ηλικία, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Έχουμε χάσει νέους ανθρώπους και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε" σημείωσε.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.