Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξιχνιάστηκαν 18 κλοπές σε Μεσσηνία και Ηλεία - Ένας 25χρονος ο δράστης

 Πάνω από 20.000 ευρώ η λεία του Έντεκα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, τρεις απόπειρες κλοπών σε αυτοκίνητα και τέσσερις περιπτώσεις κ...

 Πάνω από 20.000 ευρώ η λεία του

Έντεκα περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων, τρεις απόπειρες κλοπών σε αυτοκίνητα και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας Μεσσηνίας καθώς και σε περιοχή της Ηλείας εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Πύλου-Νέστορος και Κορώνης.


Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.


Μεταξύ άλλων, είχε κλέψει χρήματα, χρυσαφικά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, παλαιά νομίσματα, είδη ρουχισμού, προσωπικά έγγραφα κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.



Τέλος, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 50χρονος, ο οποίος παρείχε συνδρομή.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.