Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο ηγούμενος Εφραίμ... Νοσηλεύεται για 14η μέρα στον Ευαγγελισμό

Σε σταθερά βαριά κατάσταση με υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας και κυκλοφορίας νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της μονής Βατοπ...





Σε σταθερά βαριά κατάσταση με υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας και κυκλοφορίας νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους Εφραίμ, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος από την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του ηγούμενου είναι πολύ επιβαρυμένη και το έργο των θεραπόντων γιατρών καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο 64χρονος κληρικός πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδη διαβήτη, καρδιολογικά). Μάλιστα, οι γιατροί τοποθέτησαν τον ηγούμενο Εφραίμ στην ενδεικνυόμενη πρηνή θέση, καθώς γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η οξυγόνωσή του.

Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ενώ σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους μοναχούς στο Βατοπέδι βρίσκεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προσωπικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στην πνευματική δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Άγιον Όρος. Να σημειωθεί πως στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, τελούνται αγρυπνίες υπέρ υγείας του πατέρα Εφραίμ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.