Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία Αστυνομικού: «Είναι σαν να είσαι στο κενό, όλα είναι στο κόκκινο» (video)

«Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό…». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, ο Ειδικός Φρουρός της...





«Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να είσαι σε ένα κενό…». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, ο Ειδικός Φρουρός της Ομάδας ΔΙΑΣ, Κωνσταντίνος Σαμαράς, περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν κατά την μεταφορά ενός 4χρονου παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας στις 26 Απριλίου.

Ο 31χρονος, που με μεγάλη προσπάθεια συγκρατεί τα δάκρυά του, αποκαλύπτει όλα όσα έζησε στο σπίτι της οικογένειας όπου το 4χρονο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και χρειαζόταν άμεσα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αφού αρχικά τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του με μαλάξεις προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί και ενώ έβλεπαν ότι το ασθενοφόρο καθυστερούσε να έρθει, πήραν την κρίσιμη απόφαση να χρησιμοποιήσουν το περιπολικό για την διακομιδή του αγοριού.

«Είσαι σε ένα κενό. Είναι όλα στο κόκκινο» συμπληρώνει ο Ειδικός Φρουρός που μαζί με την βοήθεια των συναδέλφων κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να φτάσει στο Αγλαΐα Κυριακού από το Παλαιό Φάληρο και έτσι να σωθεί η ζωή του μικρού αγοριού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, που είναι πατέρας ενός παιδιού, αναφέρει «νιώθω υπερηφάνεια για τους συνάδελφους μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Θεό που με βοήθησε να αντεπεξέλθω».

Ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα προς του πολίτες λέγοντας «ο κόσμος να ξέρει πως είμαστε εδώ».

Δείτε το βίντεο



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.