Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ... Σοκάρουν τα SMS του δασκάλου στις μαθήτριες Πέμπτης Δημοτικού -«Είσαι πολύ όμορφη, μη με λες κύριο, με σκοτώνεις...»

Σοκ προκάλεσε στον Δήμο Σαρωνικού η είδηση ότι δάσκαλος του Δημοτικού παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά του σχολείου Η υπόθεση πήρε τον δρόμο ...




Σοκ προκάλεσε στον Δήμο Σαρωνικού η είδηση ότι δάσκαλος του Δημοτικού παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά του σχολείου

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης όταν οι γονείς μαθητριών κατήγγειλαν στις Αρχές ότι ο 55χρονος δάσκαλος παρενοχλούσε σεξουαλικά με μηνύματα τρία κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης, ο 55χρονος δάσκαλος έστελνε μηνύματα μέσω viber στις μαθήτριες. Τα SMS αυτά οι εν λόγω μαθήτριες τα έδειξαν σε όλους τους συμμαθητές τους, κάποιος τα μετέφερε σε γονέα και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει αντίδραση ενός πατέρα εις βάρος του.

Ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού. Οπως είναι προφανές, προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ανήλικα κορίτσια με υπονοούμενα, ενώ όταν αυτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στην... τάξη, ο ίδιος εμφανιζόταν και... θιγμένος.

Ακολουθεί μία χαρακτηριστική στιχομυθία μέσω viber:

-Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
-Τι είναι αυτά που λέτε κύριε... (το όνομα του δασκάλου);
-Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις...

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του δασκάλου και πήραν τις ηλεκτρονικές συσκευές του (κινητά, tablet) και αυτό που μένει να διαπιστωθεί στα εργαστήρια είναι αν ο συγκεκριμένος άνδρας είχε παρενοχλήσει κι άλλα κορίτσια.

Το θέμα έχει αναλάβει πλέον η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.