Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Τι ισχύει με τα self test για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ποιες είναι οι ημερομηνίες που θα είναι διαθέσιμα τα self test για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδι...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Ποιες είναι οι ημερομηνίες που θα είναι διαθέσιμα τα self test για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 θα γίνεται δωρεάν διάθεση 2 self tests μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή στους δικαιούχους εκπαιδευτικούς και μαθητές.


Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν 2 self tests για τον κορονοϊό από την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021.


Υπενθυμίζεται ότι η ειδική πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 08.00 το πρωί.


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, από την πλευρά του, απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους των δωρεάν self tests όπως προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας.


Σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.