Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά... Mε πλαστό διαβατήριο προσπάθησε να διαφύγει ο ύποπτος Γεωργιανός που πιάστηκε στον Έβρο...

 Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, έν...



 Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, ένας Γεωργιανός, που συνελήφθη στον Έβρο, επειδή προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο αλλοδαπός συμμετείχε σε ληστεία που έγινε στο Πικέρμι, τον περασμένο Μάρτιο, με τους δράστες να δένουν τα θύματά τους.

Πάντως, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς στον Έβρο δεν έχει προσαχθεί, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις συμμετοχής του Γεωργιανού στο έγκλημα, ωστόσο λόγω του παρελθόντος του και του γεγονότος πως προσπάθησε να φύγει από τη χώρα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί.

Αξιολογούνται όλα τα ευρήματα

Σημειώνεται ότι οι ειδικοί της Αστυνομίας αξιολογούν τα ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού, με ορισμένα εξ αυτών να «δείχνουν» το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθηθεί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, ο οποίος φαίνεται ότι είδε τον έναν από τους δράστες και έχει ήδη περιγράψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς, οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει στο σημείο τρίχες οι οποίες πολύ πιθανόν να ανήκουν σε έναν εκ των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.