Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλούν σε πόλεμο οι ισλαμιστές: «Σκοτώστε Iσραηλινούς, κάψτε πρεσβείες» - Κατάρ: «Θα κάνουμε ό,τι πει η Τουρκία στη Γάζα»...

"Σφάξτε τους Ισραηλινούς σε κάθε γειτονιά"- Χέρι με χέρι με τις αποφάσεις Άγκυρας βαδίζει το Κατάρ Αναφέροντας ότι ο κόσμος έχει ...





"Σφάξτε τους Ισραηλινούς σε κάθε γειτονιά"- Χέρι με χέρι με τις αποφάσεις Άγκυρας βαδίζει το Κατάρ

Αναφέροντας ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να βλέπει το αληθινό πρόσωπο του Ισραήλ, ο Ahmad Bin Abdullah Bin Zayed Al Mahmud, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Κατάρ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον εκπρόσωπο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, δηλώνοντας: 

«Είχαμε πρόσφατα μια συνάντηση ως αραβικά κοινοβούλια. Υποστήριξα όλες τις προτάσεις. Πλέον, υποστηρίζω τις προτάσεις της Τουρκίας. Θέλω να δηλώσω σε όλους τους τόνους: Είμαστε στο πλευρό της Τουρκίας, είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε με τον ίδιο τρόπο σε ό,τι αποφασίσει η Άγκυρα».

Ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Şentop συνέχισε τις εμπρηστικές δηλώσεις της Άγκυρας με νέους απίστευτους χαρακτηριστικούς κατά του Ισραήλ. «Το Ισραήλ ασκεί κρατική τρομοκρατία σε βάρος των Παλαιστινίων, διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σφάζει αθώους μουσουλμάνους και προσπαθεί να εξαγοράσει την σιωπή της διεθνούς κοινότητας σε αυτό. Είναι καιρός να σταματήσουμε το Ισραήλ και να υποστηρίξουμε την Παλαιστίνη με κάθε τρόπο. 

Ως Τουρκία, θα σταθούμε στο πλευρό των Παλαιστινίων αδελφών μας στον αγώνα για ελευθερία και δικαιοσύνη. Καταβάλλουμε κάθε είδους διπλωματικές προσπάθειες υπό την ηγεσία του Προέδρου μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να βάλουμε ένα τέλος στις ενέργειες του Ισραήλ. Πιστεύουμε ότι πρέπει να κινητοποιήσουμε τους διεθνείς οργανισμούς των οποίων είμαστε μέλη για να αντιδράσουμε στα όσα διαδραματίζονται στη Λωρίδα της Γάζας".


Το πρακτορείο ενημέρωσης, Sander, φίλα προσκείμενο στην Αλ Κάιντα, εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους υποστηρικτές της ισλαμιστικής ομάδας να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών συμφερόντων. Πιο συγκεκριμένα καλεί σε δολοφονίες Εβραίων, την παραβίαση των τραπεζικών τους λογαριασμών και του μποϊκοτάζ προϊόντων όπως της Nestle, της Coca-Cola και της Νike.



Με τίτλο "Το τέμενος Αλ-Άκσα μας καλεί, θα το σώσουμε;" η δήλωση τονίζει στους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο ότι η ισραηλινή «καταπίεση» εναντίον των Παλαιστινίων απαιτεί άμεση τζιχάντ. "Ο Αλλάχ δεν θα συγχωρήσει αυτούς που δεν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του, οφείλουμε να εκδικηθούμε για τους Παλαιστινίους μάρτυρες που υπερασπίστηκαν το τζαμί Αλ-Άκσα" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση προέτρεψε τους Μουσουλμάνους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε ισραηλινές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο και σε Ισραηλινούς πολίτες, ή "Εβραίους", συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών ή επιθέσεων μοναχικών λύκων. "Όποιος μπορεί να σκοτώσει Εβραίους, ας το κάνει οπουδήποτε κι αν υπάρχουν. Οι πρεσβείες τους βρίσκονται σε κάθε χώρα, τα συμφέροντα και οι πολίτες τους βρίσκονται παντού. Επιλέξτε έναν έξυπνο στόχο για να δολοφονήσετε που κατά την κρίση σας αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό του Αλλάχ. Στόχευσέ τους από εκεί που δεν θα το περιμένουν», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση-τζιχάντ.

Η ανακοίνωση ζήτησε επιπλέον από ισλαμιστές με καλές δεξιότητες πληροφορικών συστημάτων να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε ιστότοπους και λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εβραϊκών συμφερόντων για να λάβουν "δεδομένα" ή να "ρίξουν μαύρο" σε ιστότοπους , σημειώνοντας ότι τέτοιες επιθέσεις προκαλούν μεγάλη ζημιά στην ισραηλινή οικονομία και την ασφάλεια του Ισραήλ.

Κάλεσε επίσης τους υποστηρικτές με καλές δεξιότητες στον χειρισμό των μέσων ενημέρωσης να μοιράζονται περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ξεσηκώσουν τους Μουσουλμάνους εναντίον Ισραηλινών και να τους πείσουν να επεκτείνουν την υποστήριξή τους στους Μουσουλμάνους στην Παλαιστίνη για να εξεγερθούν εναντίον Αράβων ηγετών που έχουν εξομαλύνει τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.