Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H Microsoft "τελειώνει" και επίσημα τον Internet Explorer

Το τέλος της υποστήριξης του Internet Explorer ανακοίνωσε, την Τετάρτη (19/05), η Microsoft για χάρη του Edge. Η εταιρεία τεχνολογίας ...

Το τέλος της υποστήριξης του Internet Explorer ανακοίνωσε, την Τετάρτη (19/05), η Microsoft για χάρη του Edge.

Η εταιρεία τεχνολογίας Microsoft θα τερματίσει εντελώς την υποστήριξη για το πρόγραμμα Internet Explorer έως τις 15 Ιουνίου 2022 μιας και πλέον λανσάρει τον Microsoft Edge, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (19/05).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της Microsoft, σημειώνεται ότι το IE Mode είναι ενσωματωμένο στον Edge, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε παλαιούς ιστότοπους και εφαρμογές που βασίζονται στον Internet Explorer.

Η Microsoft πρόσθεσε ότι όλα τα δεδομένα ιστορικού αναζήτησης και οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να μετεγκατασταθούν από τον Internet Explorer στον Edge με μερικά κλικ, καθώς το λογισμικό Windows 10 περιλαμβάνει ήδη το νέο πρόγραμμα περιήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον Internet Explorer, η Microsoft έχει ετοιμάσει μια λίστα ελέγχου για να τις βοηθήσει να κάνουν αυτή τη μετάβαση.

Ακόμα, η Microsoft αναφέρει την προστασία δεδομένων χρήστη ως έναν από τους λόγους για την εγκατάλειψη του Internet Explorer υπέρ του Edge.

Μάλιστα, ο Edge προσφέρει προστασία από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος και κακόβουλο λογισμικό με το Microsoft Defender SmartScreen και, επιπλέον, η λειτουργία Password Monitor βοηθά στην παρακολούθηση της διαρροής εμπιστευτικών δεδομένων του χρήστη.

Η Microsoft ιδρύθηκε το 1975 από τους Μπιλ Γκέιτς και Πολ Άλεν και έχει την έδρα της στο Ρέντμοντ της Ουάσινγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.