Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασύλληπτο: Τον αποκεφάλισε ο αδερφός του γιατί ήταν gay και δεν θα πήγαινε στρατό

 Ένας 20χρονος στο Ιράν δολοφονήθηκε από μέλη της οικογένειάς του όταν ανακάλυψαν ότι ο στρατός τον εξαιρούσε από την υπηρεσία λόγω του σεξο...



 Ένας 20χρονος στο Ιράν δολοφονήθηκε από μέλη της οικογένειάς του όταν ανακάλυψαν ότι ο στρατός τον εξαιρούσε από την υπηρεσία λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Ο Alireza Fazeli-Monfared αποκεφαλίστηκε από τον αδερφό και τα ξαδέλφια του την Τρίτη 4 Μαΐου.

Ο 20χρονος Ιρανός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είχε κάνει αίτηση για απαλλαγή από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις καθώς ήταν gay και ήθελε να ζήσει με τον σύντροφό του στην Τουρκία. Την απαντητική επιστολή -η οποία έγραφε πως απαλλάσσεται λόγω «ασεβών σεξουαλικών πρακτικών» – δεν την παρέλαβε όμως ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του, που δεν γνώριζε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. 

Λίγο αργότερα, ο αδελφός του έψαξε τον 20χρονο και του πει ότι τον ζητούσε ο πατέρας τους, Ο Alireza Fazeli-Monfared μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο χωριό Borumi, κοντά στην πρωτεύουσα του Ahvaz, όπου ο αδελφός του και τα ξαδέλφια του τον δολοφόνησαν και τον αποκεφάλισαν. Στη συνέχεια έριξαν το άψυχο σώμα του δίπλα από ένα δέντρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δολοφόνοι κάλεσαν τη μητέρα του 20χρονου αμέσως μετά τη δολοφονία για να την ενημερώσουν σχετικά με το πού θα βρει το πτώμα του. 





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.