Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν ότι θέλει να στείλει στρατό να «προστατέψει» τους Παλαιστίνιους

Ο Ερντογάν υποδαυλίζει τις συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων επειδή αποσκοπεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να αναπτύξει ...





Ο Ερντογάν υποδαυλίζει τις συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων επειδή αποσκοπεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να αναπτύξει τουρκικό στρατό στην περιοχή «για την προστασία των Παλαιστινίων αμάχων». Δεν είναι πληροφορία, δεν είναι υποψία, είναι πρόταση που έκανε την Τετάρτη ο Τούρκος πρόεδρος στον Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Η ιδέα της αποστολής διεθνούς δύναμης προστασίας στην περιοχή για την προστασία των Παλαιστινίων αμάχων πρέπει να εξεταστεί, είπε ο Ερντογάν στον Πούτιν», μετέδωσε στο Twitter το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Καθαρές κουβέντες: Ένα είναι το πρόβλημα στην περιοχή, το Τουρκικό Ζήτημα.

Μετά τις παράνομες τουρκικές εισβολές και κατοχές σε βόρεια Κύπρο, βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ, μετά την παράνομη ανάπτυξη μισθοφόρων τζιχαντιστών και Τούρκων στρατιωτικών στη Λιβύη, μετά την εμπλοκή του στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να καταλάβει στρατιωτικά παλαιστινιακά εδάφη δήθεν για την προστασία αμάχων από το Ισραήλ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.