Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Επίθεση με drone στη στρατιωτική βάση του Ντιγιαρμπακίρ...!!! Προβοκάτσια ή χτύπημα...;;;

Επίθεση έγινε με δύο drone στη στρατιωτική βάση του Ντιγιαρμπακίρ περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας αν...





Επίθεση έγινε με δύο drone στη στρατιωτική βάση του Ντιγιαρμπακίρ περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι "έγινε μια προσπάθεια να επιτεθούν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Τα δύο drone εξουδετερώθηκαν. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί του προσωπικού". Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη ποιος ευθύνεται για την επίθεση.

Ήδη τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας. "Έγινε προσπάθεια να επιτεθούν στην 8η Βάση στο Ντιγιαρμπακίρ στις 00:30 με δύο drone. Χάρη στην προσοχή και ετοιμότητα του προσωπικού και των προφυλάξεων που είχαν ληφθεί δεν έγινε καμία καταστροφή και δεν είχαμε απώλειες ανθρωπίνου δυναμικού" τονίζεται.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ μεταδόθηκε και εικόνα που δείχνει drone να πέφτει μέσα στη βάση. Η Άγκυρα τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις πρώτες εκτιμήσεις της για το ποιος και από πού απογείωσε τα δύο drones.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.