Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανορθόδοξος Πόλεμος από το Πολεμικό Ναυτικό... Εντυπωσιακά πλάνα από Επιχειρησιακή Εκπαίδευση στο Αιγαίο που θα γίνει ο υγρός τάφος για τους μπουνταλάδες...

Εντυπωσιακά πλάνα και βίντεο δημοσίευσε το Πολεμικό Ναυτικό, από την πρόσφατη επιχειρησιακή εκπαίδευση των μονάδων επιφανείας του ελληνικ...



Εντυπωσιακά πλάνα και βίντεο δημοσίευσε το Πολεμικό Ναυτικό, από την πρόσφατη επιχειρησιακή εκπαίδευση των μονάδων επιφανείας του ελληνικού Στόλου, σε διάφορα σενάρια, με στόχο την διατήρηση υψηλού επιπέδου ετοιμότητας, αλλά και την εκτέλεση αποστολών από συνδυασμό ναυτικών δυνάμεων.

Από 17 έως 21 Μαΐου 2021, διεξήχθη προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ), στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου, Κεντρικού, Νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Μυρτώου Πελάγους, με τη συμμετοχή μονάδων των Διοικήσεων Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Υποβρυχίων, Πλοίων Επιτήρησης, Υποβρυχίων Καταστροφών και Αεροπορίας Ναυτικού.

Κατά την ανωτέρω εκπαίδευση εκτελέστηκαν αντικείμενα σε όλες τις μορφές ναυτικού πολέμου με έμφαση στα πυρά κατά στόχου επιφανείας, στην τακτική χρήση των Σκαφών Ανορθοδόξου Πολέμου (ΣΑΠ) Mark V καθώς και στον αιφνιδιασμό και την απόκρυψη των Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ), των Κανονιοφόρων (Κ/Φ) και των Παράκτιων Περιπολικών (ΠΠ).

Τα εν λόγω αντικείμενα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Επ’ ευκαιρία των ανωτέρω δραστηριοτήτων προσωπικό των συμμετεχόντων πλοίων επισκέφθηκε το Μνημείο Πεσόντων του ΠΝ στη ν. Κίναρο.

Δείτε σχετικό βίντεο  που δημοσίευσε το Πολεμικό Ναυτικό:

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.