Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνικός Στρατός στην Κερύνεια Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ - Τατάρ: Τα Κατεχόμενα αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους

O Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε πως το ψευδοκράτος «είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους», ενώ είπε πως όσο εξελίσσ...





O Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε πως το ψευδοκράτος «είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού έθνους», ενώ είπε πως όσο εξελίσσεται η τεχνολογία αναπτύσσεται και η σχέση με την Τουρκία.

Σε ομιλία του στο διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο “Συνομιλίες Γενεύης 5+1 και το όραμα λύσης των δύο κρατών στη βάση της κυριαρχικής ισότητας” που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Έγκε της Τουρκίας, ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε πως το ψευδοκράτος είναι συσπειρωμένο με την Τουρκική Δημοκρατία. «Αν κοιτάξετε σε κάθε πλατφόρμα επικοινωνίας» συμπλήρωσε «είμαστε 100% ενσωματωμένοι με την Τουρκία. Νιώθουμε, ζούμε κάθε περιστατικό μαζί».

O Ερσίν Τατάρ υπενθύμισε πως υποστηρίζουν ότι «τα δυο κράτη στην Κύπρο μπορούν να έρθουν κοντά μόνο με μια συνεργασία» και πως «δεν μπορεί να υπάρξει ένα μέλλον με την ιδέα ομοσπονδίας ή μιας ενωμένης Κύπρου».

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης πρόσθεσε πως «εμείς ως λαός της τδβκ (ψευδοκράτος) απαιτούμε την κυριαρχική ισότητά μας. Στη Γενεύη εκφράσαμε ότι είμαστε ένας ξεχωριστός λαός, ότι έχουμε μια ξεχωριστή ιστορία, πως με τους δεσμούς μας με την Τουρκία και τους ενεργειακούς μας πόρους είμαστε ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, πως εδώ και 60 χρόνια αυτοδιοικούμαστε και επομένως έχουμε κυριαρχικό δικαίωμα, πως αν είναι να γίνει μια συμφωνία πρέπει να υπάρχει η έγκριση και των δυο πλευρών. Η στήριξη και η συμβολή που μου έδωσε στις συνομιλίες της Γενεύης ο Υπουργός Εξωτερικών της εγγυήτριας χώρας, κύριος Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε μεγάλο νόημα».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.