Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε από τα χαράματα η τουρκική άσκηση «Θαλασσόλυκος» με στόχο τα ελληνικά νησιά!

Άρχισε τα ξημερώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου η άσκηση «Θαλασσόλυκος 2021» του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία πραγματοποι...





Άρχισε τα ξημερώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου η άσκηση «Θαλασσόλυκος 2021» του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο, Γιαλτσίν Παγιάλ, η άσκηση πραγματοποιείται με στόχο την αύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας των δυνάμεων του ναυτικού.

Θα συμμετάσχουν 132 πλοία, 10 υποβρύχια, 43 αεροσκάφη, 28 ελικόπτερα και 14 η επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV).

Ταυτόχρονα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των Τούρκων αξιωματούχων θα συμμετάσχει προσωπικό που ανέρχεται σε 25 χιλιάδες.

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν ακόμη ομάδες αμφίβιων καταδρομέων SAT ve SAS, επιθετικά ελικόπτερα του στρατού ξηράς, επιθετικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας, αεροσκάφη προειδοποίησης και μεταγωγικά, σωστικές ομάδες και ελικόπτερα διάσωσης, δυνάμεις και ελικόπτερα των ειδικών δυνάμεων, κορβέτες του λιμενικού για έρευνα και διάσωση καθώς και σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής.

Οι Τούρκοι έχουν ανακοινώσει ξανά ναυτικές ασκήσεις με πάνω από 100 πλοία, αν και δεν έχουν τόσα. Από ό,τι αποδείχτηκε από προηγούμενες ασκήσεις οι συμμετοχές πλοίων ήταν γύρω στα 30. Από που όμως προκύπτουν τα μεγάλα νούμερα; Αθροίζουν ως πλοία ακόμα και… ταχύπλοες λέμβους. Είναι απατεώνες και ψεύτες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.