Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πραξικόπημα σε εξέλιξη στο Μαλί...!! Ο στρατός συνέλαβε τον Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας της χώρας...!!!

Ο πρόεδρος του Μαλί Μπαχ Νντάου, ο προσωρινός πρωθυπουργός Μοκτάρ Οουάν και ο υπουργός Άμυνας μεταφέρθηκαν δια της βίας από στρατιώτες στο ...





Ο πρόεδρος του Μαλί Μπαχ Νντάου, ο προσωρινός πρωθυπουργός Μοκτάρ Οουάν και ο υπουργός Άμυνας μεταφέρθηκαν δια της βίας από στρατιώτες στο στρατόπεδο Κατί, κοντά στην πρωτεύουσα Μπαμακό, σε ένα κατά τα φαινόμενα πραξικόπημα μετά τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με πηγές.

«Ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός βρίσκονται εδώ στο Κατί για θέματα που τους αφορούν», δήλωσε ανώτερος αξιωματικός του στρατού.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα αυτών των πληροφοριών, επιβεβαίωσε ότι οι επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης μεταφέρθηκαν στο Κατί.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.