Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυξάνεται η ανησυχία στις ΗΠΑ: Έχουμε στοιχεία για άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα που κινούνται με απίστευτες ταχύτητες

Έντονη είναι η ανησυχία στο αμερικανικό Ναυτικό από τα ανεξήγητα υποβρύχια φαινόμενα τα οποία έχουν εντοπίσει τα σόναρ των υποβρυχίων, την ...




Έντονη είναι η ανησυχία στο αμερικανικό Ναυτικό από τα ανεξήγητα υποβρύχια φαινόμενα τα οποία έχουν εντοπίσει τα σόναρ των υποβρυχίων, την ώρα που το αμερικανικό Πεντάγωνο ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει την πρώτη του επίσημη αναφοράς για το θέμα των άγνωστων εναέριων φαινομένων.

Όπως αναφέρει η Washington Examiner, το αμερικανικό Ναυτικό έχει στοιχεία στη διάθεσή του από σαρώσεις σόναρ αντικειμένων τα οποία κινούνται με απίστευτες ταχύτητες εκατοντάδων κόμβων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

«Το αμερικανικό Ναυτικό έχει τα δεδομένα για να αποδείξει τις μυστηριώδεις αυτές συναντήσεις. Κάποια από τα στοιχεία αυτά θα συμπεριληφθούν στην έκθεση του Πενταγώνου προς το Κογκρέσο που θα υποβληθεί τον Ιούνιο», αναφέρει η αμερικανική έκδοση.

Την περασμένη εβδομάδα ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας δείχνοντας ένα σκοτεινό σφαιρικό αντικείμενο οποίο πετούσε κοντά σε ένα αμερικανικό πολεμικό σκάφος, πριν ξαφνικά αλλάξει πορεία και βυθιστεί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε ότι το βίντεο ελήφθη από αμερικανικό σκάφος το 2019.

Μιλώντας στο Fox news ο δημοσιογράφος Tom Rogan της Washington Examiner ανέφερε σχετικά:

«Σχετικά με αυτό το βίντεο μια περιοχή όπου πρέπει να μάθουμε περισσότερα είναι αυτή των συναντήσεων αμερικανικών υποβρυχίων -είτε πυρηνοκίνητα είτε συμβατικά- με τα άγνωστα αυτά αντικείμενα τα οποία έχουν εντοπιστεί από τα σόναρ και κινούνται με πολύ μεγάλες ταχύτητες». Σε ερώτηση για τις ταχύτητες των «εκατοντάδων κόμβων» και πόσο δύσκολα είναι αυτό να γίνει αντιληπτό ο Rogan απάντησε:

 «Αυτό είναι που έχω ακούσει από πολύ καλές πηγές και το αμερικανικό Ναυτικό έχει τα στοιχεία αυτά».pronews.gr


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.