Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέος τουρκικός παροξυσμός... «Έλληνες & Αμερικανοί μας περικυκλώνουν-Πολεμικές προετοιμασίες από τους εχθρούς μας»!

Μεγάλη οργή και αγανάκτηση της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας προκάλεσε η μετατροπή της χώρας μας σε κύρια βάση μεταφοράς των ...





Μεγάλη οργή και αγανάκτηση της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας προκάλεσε η μετατροπή της χώρας μας σε κύρια βάση μεταφοράς των αμερικανικών δυνάμεων για την άσκηση του ΝΑΤΟ "Defender Europe 21".

“Η άσκηση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο με βάση την «ρωσική απειλή» στην Ευρώπη, φέτος περιλαμβάνει σενάρια =«άμυνας της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης».

Η Ελλάδα συμμετέχει άμεσα για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση. Ωστόσο, η δομή των δυνάμεων, η μετακίνηση τους ώστε να καταστεί το ελληνικό έδαφος το κέντρο μιας τεράστιας βάσης από τις ΗΠΑ αντιμετωπίστηκε με μεγάλη αντίδραση από την τουρκική κοινή γνώμη”, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα και κανάλι.

Οι Τούρκοι θεωρούν ως επικίνδυνη την συγκέντρωση τόσων ισχυρών αμερικανικών δυνάμεων όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και σε άλλα μέρη φοβούμενοι απίθανα σενάρια κατά της χώρας τους.

''Οι ΗΠΑ άρχισαν να αυξάνουν τη στρατιωτική τους παρουσία σε 13 σημεία στο Αιγαίο. Στην Αλεξανδρούπολη έστειλαν επιθετικά ελικόπτερα. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενισχύει την Ελλάδα και γεμίζει με στρατιώτες τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Από την άλλη, ενισχύεται και η ελληνοκυπριακή πλευρά. Γιατί αυτή η προετοιμασία;" δηλώνει Τούρκος σύμβουλος.

''Οι ΗΠΑ έχουν παντού βάσεις στην Ελλάδα. Οι Αμερικανοί έχουν στείλει στρατό, οχήματα και μαχητικά. Ο στόχος είναι ένας, θέλουν να μας περικυκλώσουν!'', αναφέρουν οι Τούρκοι, οι οποίοι ανησυχούν χωρίς κανέναν λόγο όμως.

Θεωρούν δηλαδή ότι οι ΗΠΑ από τον ελληνικό ηπειρωτικό χώρο, αλλά και την Κύπρο, θα δημιουργήσουν μεγάλες βάσεις εξόρμησης κατά του άξονα Τουρκίας-Ιράν για κυριαρχία τους στην Μ.Ανατολή, ενώ ταυτόχρονα θα υλοποιείται το ''σχέδιο Κουρδιστάν'', το οποίο ήδη ξεκίνησε από την Β.Συρία.

Οι Τούρκοι βλέπουν εδώ και καιρό ότι με τις κυρώσεις, αργά η γρήγορα τα σχέδια τους και ο περιβόητος εξοπλισμός τους για μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία, θα πάνε ''περίπατο''.
Αμερικανική άσκηση σε ΕΕ και Βόρεια Αφρική

Την ίδια περίοδο οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών και το ΝΑΤΟ θα διεξάγουν μια σειρά από μεγάλες ασκήσεις πυροβολικού, οι οποίες θα καλύπτουν όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Πρόκειται για ένα είδος μηνύματος προς την Ρωσία. Αυτές οι ασκήσεις ονομάζονται "Fire Shock". Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι οι ασκήσεις θα συνεχιστούν για περίπου 6 εβδομάδες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστεύεται ότι με αυτόν τον τρόπο, η Ουάσιγκτον θα δείξει την ικανότητα της να προβάλει εξουσία σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το πυροβολικό είναι το κύριο συστατικό κάθε σύγχρονου στρατού και το Πεντάγωνο πιστεύει ότι η άσκηση «Fire Shock» θα είναι μια εξαιρετική επίδειξη «συστημάτων πυροβολικού» στη Μόσχα στο πλαίσιο των “δύσκολων” σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η ουσία είναι ότι μια τεράστια περιοχή από τα Ρωσο-ουκρανικά σύνορα, την Μαύρη θάλασσα έως την Α.Μεσόγειο και την Βόρειο Αφρική θα πάρουν “φωτιά” το επόμενο διάστημα με ανεξέλεγκτες πιθανόν συνέπειες για όσους έχουν άλλα σχέδια εδώ και μεγάλο διάστημα. pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.