Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστάν: 8χρονη Χριστιανή γλίτωσε τον βιασμό από μουσουλμάνο γείτονά της!

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε το κοριτσάκι στο Καράτσι-Έφαγε της χρονιάς του ο δράστης, αλλά και οι αστυνομικοί “τσίμπησαν”...κάτι ψιλές ...





Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε το κοριτσάκι στο Καράτσι-Έφαγε της χρονιάς του ο δράστης, αλλά και οι αστυνομικοί “τσίμπησαν”...κάτι ψιλές

Ένα 8χρονο κορίτσι, η Τζαμάικα, διέφυγε από τον βιασμό που επιχείρησε εις βάρος της ένας μουσουλμάνος γείτονας, ο Μωάμεθ Αμίρ. Αυτό συνέβη στη γειτονιά Essa Nagri, στο Καράτσι όπου υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση Χριστιανών.

Χθες το απόγευμα, στις 2.45 μ.μ., ο πατέρας της Jamaika, Aslam Masih έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη σύζυγό του Razia που τον ενημέρωσε για το συμβάν: το κοριτσάκι είχε πάει στην τάξη με τον δάσκαλό της, αλλά εκείνη τη στιγμή βρισκόταν έξω για προμήθειες. Ο Μωάμεθ Αμίρ, ο αδερφός του δασκάλου, βρήκε την ευκαιρία και προσπάθησε να την βιάσει. Το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει δυνατά, τόσο που κατάφερε να απελευθερωθεί και να φύγει.

Η ίδια λέει στο AsiaNews, στο βίντεο: «Πήγα στο σπίτι του δασκάλου μου για ένα μάθημα. Αλλά ο δάσκαλος δεν ήταν στο σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο αδερφός του δασκάλου μου με κάλεσε στο δωμάτιό του και αφού με συμβούλεψε να μην πω τίποτα, άρχισε να κάνει κακά πράγματα σε μένα. Έβγαλε επίσης τα εσώρουχα μου. Άρχισα να φωνάζω δυνατά και μετά χαλάρωσε τη λαβή του για να μπορέσω να φύγω από το σπίτι του. Ήμουν πολύ φοβισμένη και συνέχισα να φωνάζω. Οι άνθρωποι στο δρόμο με είδαν και με ρώτησαν τι είχε συμβεί και είπα όλη την ιστορία ».

Αφού η Jamaika διηγήθηκε πώς ο Amir προσπάθησε να αγγίξει μέρη του σώματός της και να «κάνει βρώμικα πράγματα», άνθρωποι στο δρόμο συγκεντρώθηκαν γύρω της. Τα νέα διαδόθηκαν αμέσως σε όλη τη γειτονιά και σε λίγα λεπτά εκατοντάδες άνθρωποι κατευθύνθηκαν στο σπίτι του Μωάμεθ Αμίρ, τον άρπαξαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Μετά από λίγο η αστυνομία ήρθε και προσπάθησε να τον γλιτώσει από το μαινόμενο αλλά οι άνθρωποι χτύπησαν επίσης και τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας μερικούς.

Τελικά έφτασαν περισσότεροι αστυνομικοί που κατάφεραν να ασφαλίσουν τον Amir πυροβολώντας. Δύο άτομα από τη γειτονιά τραυματίστηκαν.

Αργότερα, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμπάσι Σάιντ. Οι γιατροί την εξέτασαν και δήλωσαν ότι υπήρξε απόπειρα βιασμού.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.