Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΛΙΒΥΗ... Οι ΗΠΑ απαιτούν τουρκική αποχώρηση και... ο Στρατάρχης Χαφτάρ ετοιμάζεται και για Πόλεμο και για Ελκογές...!!!

ΗΠΑ και ισχυρές πολιτικές δυνάμεις της Λιβύης στηρίζουν την ΥΠΕΞ που απαίτησε την απόσυρση των Τούρκων Σύμφωνα με λιβυκές πηγές η Αμερι...





ΗΠΑ και ισχυρές πολιτικές δυνάμεις της Λιβύης στηρίζουν την ΥΠΕΞ που απαίτησε την απόσυρση των Τούρκων

Σύμφωνα με λιβυκές πηγές η Αμερικανίδα πρέσβης στην Λιβύη Richard Norland, στηρίζει την ΥΠΕΞ της χώρας, η οποία έγινε το κεντρικό πρόσωπο μετά την θαρραλέα δήλωση της μπροστά στον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου, απαιτώντας την άμεση αποχώρηση όλων των Σύριων μισθοφόρων και Τούρκων στρατιωτικών.

”Υποστηρίζουμε την ΥΠΕΞ Najla Mangoush’s που ζήτησε την χωρίς όρους αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων από την Λιβύη”, φέρεται να δήλωσε η Πρέσβης των ΗΠΑ.

Ο Χαφτάρ ετοιμάζεται και για Πόλεμο και για Ελκογές...!!!

Ο Λίβυος στρατηγός Χαφτάρ την ίδια περίοδο ετοίμασε μια πάνοπλη πλήρως εκπαιδευμένη δύναμη κομάντος, αφού διαβλέπει σωρεία γεγονότων στην χώρα λόγω της φιλοτουρκικής στάσης του Λίβυου πρωθυπουργού.

Επίσης η δύναμη αυτή ενισχύει την επικείμενη κίνηση του ίδιου να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του Δεκεμβρίου για την θέση του προέδρου.

Κοινή Άσκηση Αιγύπτου - ΗΠΑ

Την ίδια στιγμή, Κάιρο και Ουάσιγκτον μιλούν σοβαρά αυτήν την φορά για επέκταση της στρατιωτικής συνεργασίας τους λόγω τεράστιων συμφερόντων στην Α.Μεσόγειο, ενώ ετοιμάζουν μεγάλη κοινή άσκηση.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι στο Κάιρο ανέφεραν την επικείμενη υπογραφή συμφωνίας-πλαισίου που θα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη διμερή αμυντική σχέση μεταξύ της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.

Το πρόσφατο μνημόνιο ACSMoU είχε υπογραφεί από τον επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης Logistics and Engineering, Στρατηγό Τζέφρι Ντρούσαλ και τον Αιγύπτιο ΥΠΑΜ Στρατηγό Μοχάμεντ Σαλάx.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.