Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχιμαφιόζου Πεκέρ που «ξεμπροστιάζει» το καθεστώς Ερντογάν του οποίου ήταν αυλικός...!!!

Η Τουρκία εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός μαφιόζου, του Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση του...




Η Τουρκία εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός μαφιόζου, του Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας υψηλόβαθμους αξιωματούχους για διάφορα εγκλήματα, σε βίντεο που έχουν γίνει viral.

Σε ένα σύντομο δελτίο Τύπου, η εισαγγελία της Άγκυρας αναφέρει πως δικαστήριο εξέδωσε την εντολή σύλληψης του Πεκέρ, ενός εκ των γνωστότερων μαφιόζων στην Τουρκία, ο οποίος λέει ότι διαμένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Εδώ και σχεδόν έναν μήνα, ο Πεκέρ δημοσιεύει στο YouTube βίντεο, στα οποία κατηγορεί υψηλόβαθμους αξιωματούχους και μέλη των οικογενειών τους για βιασμό, δολοφονία ή διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Πεκέρ, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, όμως παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας, καταφέρεται, μεταξύ άλλων, εναντίον του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον οποίο κατηγορεί ότι τον πρόδωσε, αφού τον είχε για κάποιο διάστημα υπό την προστασία του.

Ο Σοϊλού και άλλα πρόσωπα, που βρέθηκαν στο στόχαστρο του Πεκέρ, απορρίπτουν τις κατηγορίες του. Έπειτα από εβδομάδες σιωπής, ο Ερντογάν στήριξε χθες τον υπουργό του δημοσίως.

Προς το παρόν, ο Σεντάτ Πεκέρ έχει δημοσιεύσει 7 βίντεο εκ των 12 που έχει υποσχεθεί. Το τελευταίο εξ αυτών το έχουν δει σχεδόν 15 εκατομμύρια φορές, από τότε που αναρτήθηκε, την Κυριακή.

Πηγή: AFP / ΑΠΕ-ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.