Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν υπάρχει Κράτος... Άφησαν ελεύθερους τους δύο Ρομά που ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς στην Πάρο!

Σάλο προκάλεσε η επίθεση των Ρομά στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου και πιο συγκεκριμένα κατά δύο αστυνομικών αλλά ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν ...




Σάλο προκάλεσε η επίθεση των Ρομά στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου και πιο συγκεκριμένα κατά δύο αστυνομικών αλλά ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν η απόφαση να αφεθούν ακόμα και αυτοί οι δύο Ρομά ελεύθεροι με απόφαση του δικαστή!

Ακόμα ένας αναζητείται αλλά και να τον πιάσουν μάλλον και αυτός θα αφεθεί ελεύθερος.

Η βάναυση επίθεση στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού, όπως καταγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου, παρ' ολίγο να αποβεί μοιραία για την σωματική ακεραιότητα ενός εκ των δυο αστυνομικών, ο οποίος δέχτηκε και τα περισσότερα χτυπήματα από τους εξαγριωμένους Ρομά.

Για καλή τους τύχη, η παρέμβαση του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής ήταν γρήγορη καθώς άντρες των δυο παραπάνω σωμάτων ασφαλείας μαζί με σεκιούριτι, έσπευσαν κατευθείαν στο σημείο όταν πληροφορήθηκαν ότι ομάδα περίπου 10 Ρομά επιτίθονταν με πρωτοφανή αγριότητα κατά των δυο αστυνομικών.


Ο ένας εκ των δυο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες, όντας τραυματισμένος ελαφρά ενώ οι δυο δράστες τις επίθεσης συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Ωστόσο με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, αφέθηκαν ελεύθεροι προκαλώντας την οργή των κατοίκων της Πάρου.

Ο τρίτος Ρομά που αναγνωρίστηκε και που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό των αστυνομικών κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από τις αρχές.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.