Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι είπε το θρασίμι... Ερντογάν: Η εισβολή στην Κύπρο ανέπτυξε την αμυντική μας βιομηχανία

Η εισβολή στην Κύπρο είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς η Τουρκία ανέπτυξε την αμυντική της βιομηχανία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγ...




Η εισβολή στην Κύπρο είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς η Τουρκία ανέπτυξε την αμυντική της βιομηχανία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Aνακοίνωσε επίσης ότι το 2023 θα είναι έτοιμο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της «Ακιντζί» και η Τουρκία θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα ελέγχει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μέσω υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης.

Στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στην δική μας ατζέντα υπάρχει σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή, εξαγωγή, δημιουργία θέσεων εργασίας, να μεγαλώσουμε την χώρα μας, να την ενισχύσουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας το συντομότερο. “Πλέον και τα πυρομαχικά μας μπορούμε να τα παράγουμε μόνοι μας. Πλέον δεν ανησυχούμε ποιος θα μας δώσει τι. Στο παρελθόν, ειδικά το 1974, η ειρηνευτική επιχείρηση [όπως αποκάλεσε την εισβολή] είναι το πιο καλό παράδειγμα γι’ αυτό”, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι “η επιτυχία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών μας, τα οποία είναι προϊόν του οράματος της Εθνικής μας Τεχνολογίας έχει ανοίξει το δρόμο σε αποτελέσματα που απαιτούν σχεδόν την κατάστρωση εξ αρχής στρατηγικής πολέμου”.

“Όταν ενεργοποιηθεί το ανώτατο μοντέλο ‘Ακιντζί’, το οποίο είναι μια νεότερη έκδοση των παρόντων μη επανδρωμένων αεροσκαφών μας, αυτή η εικόνα θα αλλάξει συγκλονιστικά. Στόχος μας είναι να είμαστε από τις πρώτες χώρες που θα ελέγχουν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μέσω υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης. Με αυτό τον τρόπο θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο πέραν των αεροπλάνων πέμπτης γενιάς, που ο κόσμος επιδιώκει ακόμη. Σκοπεύουμε να πετάξουμε στους ουρανούς μας το μη επανδρωμένο πολεμικό αεροσκάφος μας το οποίο αρχίσαμε να αναπτύσσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, το 2023”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.