Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αύριο δικάζεται και τον αφήνουν ελεύθερο... Το πολύ να φάει έναν χρόνο με αναστολή ο Σάτυρος της Νέας Σμύρνης λέει γνωστός δικηγόρος...

Ο 22χρονος που έχει συλληφθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα δικαστεί τη Δευτέρα. Ποιες είναι οι ποινές που αντιμ...




Ο 22χρονος που έχει συλληφθεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, θα δικαστεί τη Δευτέρα. Ποιες είναι οι ποινές που αντιμετωπίζει. Τι λένε οι νέες καταγγελίες σε βάρος του. Ξέσπασε η οικογένειά του.

Στα κρατητήρια ως και τη Δευτέρα (10.05), όταν και θα παραστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα παραμείνει ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς πέρα από το τελευταίο περιστατικό που τον οδήγησε στα χέρια των αρχών έχει προβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες πράξεις και υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Μέχρι στιγμής πέντε είναι οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον σάτυρο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Όταν τον προσήγαγαν, ο 22χρονος κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή. Μόλις, ωστόσο, οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Η ποινή που θα αντιμετωπίσει

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως πρόκειται για μία περίπτωση διαστροφής.

Σημείωσε, ωστόσο, πως τέτοιες περιπτώσεις έχουν συνήθως τρεις πυλώνες. Οι δράστες, ειδικότερα, είναι συνήθως άτομα με καλή εμφάνιση, δεν έχουν οικονομικά προβλήματα ή είναι εκτοπισμένοι από το κοινωνικό σύνολο και βρέθηκαν σε τέτοια μονοπάτια πειραματιζόμενοι.

Ερωτώμενος εάν θα μπορούσε να προχωρήσει σε χειρότερες πράξεις στο μέλλον, ο ίδιος σημείωσε πως όταν υπάρχει ατιμωρησία και επανάληψη της δράσης, «ο διεστραμμένος θα οδηγηθεί αλλού».

Χαρακτηριστικά επεσήμανε πως όταν συλλαμβάνονται μεσήλικες για τέτοια εγκλήματα ή πιο σοβαρά, αποδεικνύεται πως υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος του από όταν ήταν νεαρότεροι.

Σχετικά με την ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπος, ο ίδιος εξήγησε πως ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με πλημμέλημα και η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται είναι ένα έτος. Επειδή, δε, δεν φαίνεται να έχει ποινικό παρελθόν η ποινή του μπορεί να έχει ανασταλτική ισχύ.

Εφόσον, ακόμη, αποδειχθεί η εμπλοκή του και στις έτερες καταγγελίες, η ποινή μπορεί να αυξηθεί, αλλά το αδίκημα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε κακούργημα.

«Η επαναληπτικότητα μπορεί να επιβαρύνει σε μικρό μέρος την ποινή, αλλά δεν μπορεί να καταστεί το έγκλημα κακούργημα» είπε.newsbomb.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.