Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναβλήθηκε η δίκη του Υπαστυνόμου Β στη Ρόδο που έσπασε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή...

Αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, η εκδίκαση από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου της υπόθεσης του Υπαστυνόμου, ...





Αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, η εκδίκαση από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου της υπόθεσης του Υπαστυνόμου, που εμβόλισε και προκάλεσε φθορές στο όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή Νότιας Δωδεκανήσου που είχε οριστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Ο Υπαστυνόμος Β το πρωί της 23ης Μάιου εμβόλισε με αγροτικό αυτοκίνητο, το Ι.Χ του Αστυνομικού Διευθυντή έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Ρόδο, στη συνέχεια με βαριοπούλα ολοκλήρωσε την επίθεση στο Ι.Χ και αμέσως μετά βρέθηκε μέσα στο κτίριο όπου τον ακινητοποίησαν οι συνάδελφοι του.

Ο Εισαγγελέας Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του με τις κατηγορίες για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας κατ’ εξακολούθηση. Η δίκη επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη Δευτέρα, 24 Μαΐου αλλά ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για σήμερα.

Στο δικαστήριο ο Υπαστυνόμος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του Δήμο Μουτάφη και ο Αστυνομικός Διευθυντής με τους δικηγόρους Γ. Λιάπη και Μ.Παπαστεργή. Ο κ. Μουτάφης έχει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου μαζί με τον Αντώνη Κατσά.
Πριν από λίγο αποφασίστηκε από το δικαστήριο να δοθεί νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για να προσκομιστούν νέα στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα θα προσκομιστεί η εκτίμηση της ζημιάς στο αυτοκίνητο του Αστυνομικού Διευθυντή.

Η πλευρά του Υπαστυνόμου έχει καταθέσει 5.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επιπλέον, θα κατατεθεί και η ιατρική πραγματογνωμοσύνη, διαδικασία που είχε κινήσει η ΕΛΑΣ πριν από το περιστατικό, που θα γίνει αύριο στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.
Να σημειωθεί ότι ο δράστης ζήτησε συγνώμη, ενώ δεν δέχεται, όπως υποστήριξε και στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου σήμερα το πρωί ο δικηγόρος του Δήμος Μουτάφης, ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. «Ήταν μια κακή στιγμή» σημείωσε ο κ. Μουτάφης.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.