Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ... Έψαχνε εκτελεστή για να σκοτώσει την πρώην πεθερά της – Θα πήγαινε μετά στην εκκλησία να ζητήσει συγχώρεση

Ήθελε να προσλάβει έναν εκτελεστή για να σκοτώσει την πρώην πεθερά της και να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα. Σε βάρος της 44χρονης Leigh An...





Ήθελε να προσλάβει έναν εκτελεστή για να σκοτώσει την πρώην πεθερά της και να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα. Σε βάρος της 44χρονης Leigh Ann Bauman απαγγέλθηκαν πρόσφατα κατηγορίες για συνωμοσία για διάπραξη δολοφονίας.

Η 44χρονη από το Μισούρι των ΗΠΑ φέρεται να ήταν έτοιμη να πληρώσει 1.5000 δολάρια για τη δολοφονία τον περασμένο Μάρτιο, ζητώντας από μια φίλη στοιχεία για την πρόσληψη εκτελεστή. Είπε στη φίλη της πως «ήξερε ότι λάθος ως Χριστιανή, αλλά θα πήγαινε στην εκκλησία και θα ζητούσε συγχώρεση αφότου είχε γίνει».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Bauman πίστευε πως ο πρώην της και η μητέρα του θα την πήγαιναν στα δικαστήρια για να κερδίσουν την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της. Μάλιστα, η Bauman φέρεται να έστειλε σε μία από τις κόρες της ένα ανατριχιαστικό μήνυμα κάποιες ημέρες πριν από τη σύλληψή της, λέγοντας ότι «η γιαγιά θα πεθάνει», όπως αναφέρει η NY Post.

Όταν το παιδί το είπε στον πατέρα, εκείνος αντιμετώπισε την 44χρονη. Η απάντησή της ήταν πως απλώς εννοούσε ότι η γιαγιά ήταν μεγάλη σε ηλικία και θα πέθαινε.

Τα σχέδιά της όμως αποκαλύφθηκαν όταν η 40χρονη φίλη της επικοινώνησε με δικηγόρο, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με τη Daily Beast.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της, η Bauman είπε ότι η μάρτυρας ήταν «απατεώνισσα», που προσπαθούσε να πάρει χρήματα από εκείνη και ότι απλώς εκτονωνόταν μιλώντας για την πεθερά.

Μάλιστα, τους είπε επίσης ότι είχε ραντεβού για Botox και αρνήθηκε να το ακυρώσει. Τους ζήτησε να τελειώνουν με τις ερωτήσεις γιατί έπρεπε να πάει στο ραντεβού της.

Όταν ρωτήθηκε αργότερα την ίδια ημέρα αν είχε συμφωνήσει να βγάλει 1.500 δολάρια από την τράπεζα για να πληρώσει εκτελεστή, απάντησε πως «όχι». Πρόσθεσε όμως ότι είχε πιει κανά δυο ποτήρια κρασί εκείνο το βράδυ, «οπότε δεν θυμάται απαραίτητα».

Ο δικαστής αρχικά έκρινε πως η γυναίκα αποτελεί κίνδυνο και αρνήθηκε να την αφήσει ελεύθερη. Η επιχειρηματίας που λατρεύει τον πρών πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όμως αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη με εγγύηση 400.000 δολαρίων.

Η εκδίκαση της υπόθεσής της έχει οριστεί για τις 14 Μαρτίου 2022.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.