Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό & μαχητικά σφυροκοπούν την Χαμάς στη Γάζα! «Θα γεμίσουν τα εβραϊκά νεκροταφεία» λένε οι Ισλαμιστές!

Ολονύχτιο "θρίλερ" για ακόμη ένα βράδυ στο μέτωπο της Γάζας. Οι Ισραηλινοί δεν φαίνονται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, στις εξαγγ...





Ολονύχτιο "θρίλερ" για ακόμη ένα βράδυ στο μέτωπο της Γάζας. Οι Ισραηλινοί δεν φαίνονται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, στις εξαγγελίες Νετανιάχου περί συντριβής της Χαμάς. Ο στρατός ξηράς του Τελ Αβίβ, μαζί με το ΠΝ ετοιμάζουν τον "ξαφνικό θάνατο" των τρομοκρατών στην αιματοβαμμένη λωρίδα της Γάζας.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης, στο διεθνές αεροδρόμιο του Ισραήλ, Μπεν Γκουριόν εν μέσω νέων βομβαρδισμών από ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, με μαχητές της τελευταίας να απαντούν κάνοντας ρίψη ρουκετών

Σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, ο συνταγματάρχης του IDF, Elad Goren κατηγόρησε τη Χαμάς ότι μια αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλων της, κόστισε την ηλεκτροδότηση χιλιάδων κατοίκων της Γάζας.

Στόχος των πυραύλων ήταν το εργοστάσιο αφαλάτωσης της Γάζας το οποίο παρέχει πρόσβαση στο νερό, σε χιλιάδες οικογένειες Παλαιστινίων.

"Σήμερα, 250.000 κάτοικοι στο Μπεϊτ Λάχια στη Γάζα δεν έχουν νερό λόγω της απόφασης της Χαμάς", εξήγησε ο Γκορέν.

Οι πύραυλοι της Χαμάς που εκτοξεύτηκαν προς το Ισραήλ δεν βρήκαν τον αρχικό τους στόχο, πλήττοντας τρία εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα 250.000 άνθρωποι "να βυθιστούν" στο σκοτάδι. Οι γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας ήταν μεταξύ των δέκα που παρέσχε το Ισραήλ για να βοηθήσει στην αύξηση της ηλεκτροδότησης της Γάζας.

Οι κάτοικοι της Γάζας έχουν μόνο πέντε ώρες πρόσβασης στο ηλεκτρικό ρεύμα την ημέρα, πρόσθεσε ο Γκόρεν.

Σύμφωνα με τον Γκόρεν, 17 Παλαιστίνιοι έχασαν την ζωή τους στη Γάζα την Τρίτη ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης πυραυλικής επίθεσης της Χαμάς, προσθέτοντας ότι πέθαναν πριν από τα αντίποινα του IDF.

Διευκρίνισε ότι το IDF θα σταματήσει τις επιχειρήσεις του στη Γάζα όταν «επιτύχουμε όλους τους στόχους μας».

Περιμένουμε την επίθεση Ισραήλ- Θα γεμίσουν τα εβραϊκά νεκροταφεία

Καθώς οι ρουκέτες πέφτουν "χαλάζι" στο Ισραήλ, η Χαμάς εξαπολύει νέες απειλές εναντίον του Ισραήλ. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ενόψει του εχθρού που μας απειλεί με μια χερσαία εκστρατεία, oποιαδήποτε επιδρομή στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας, θα είναι μια ευκαιρία να γεμίσουμε τα εβραϊκά νεκροταφεία και να τους πιάσουμε αιχμαλώτους".

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.