Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λοχίας «Πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε από το AstraZeneca» παραδέχτηκε ο Υπουργός Άμυνας της Ισπανίας!

Στην Ισπανία η Υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες επιβεβαιώνει ότι ο 36χρονος λοχίας Φρανσίσκο Μπενίτεζ πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε απ...





Στην Ισπανία η Υπουργός Άμυνας Μαργαρίτα Ρόμπλες επιβεβαιώνει ότι ο 36χρονος λοχίας Φρανσίσκο Μπενίτεζ πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε από τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca.

Η υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ο στρατιωτικός πέθανε από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca κατά του κορωνοϊού. Η Μαργαρίτα Ρόμπλες υποστήριξε ότι με τις ιατρικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί «φαίνεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι η αιτία θανάτου ήταν η χορήγηση του εμβολίου.

«Η υπουργός επισκέφθηκε τους στρατώνες Aizoáin στη Ναβάρα αυτή τη Δευτέρα για να μεταδώσει «αγάπη και αλληλεγγύη» στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μπενίτεζ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η υπουργός σχολίασε ότι, σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι ο στρατιωτικός πέθανε ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα Ρόμπλες τόνισε τη σημασία της συνέχισης του εμβολιασμού.

Η υπουργός αναγνώρισε ότι είναι «πολύ δύσκολο» όταν συμβαίνουν καταστάσεις όπως αυτές του νεκρού στρατιωτικού αλλά έχει δηλώσει ότι «πρέπει να νικήσουμε τον ιό και ο καλύτερος τρόπος να τον νικήσουμε, ακόμα κι αν υπάρχουν δύσκολες και οδυνηρές στιγμές είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.