Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα στην Κρήτη παρέδωσε πορτοφόλι με 850 ευρώ

Χωρίς καν να το σκεφτεί μια γυναίκα στην Κρήτη παρέδωσε πορτοφόλι που βρήκε, το οποίο είχε μέσα 850 ευρώ. Σύμφωνα με το Creta24, το π...

Χωρίς καν να το σκεφτεί μια γυναίκα στην Κρήτη παρέδωσε πορτοφόλι που βρήκε, το οποίο είχε μέσα 850 ευρώ.


Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/5) στο Καλό Χωριό Λασιθίου, όταν η 49χρονη βρήκε το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.


Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα παρέδωσε το πορτοφόλι στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε πως ανήκε σε έναν Γάλλο τουρίστα, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε καθώς μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν στοιχεία στα οποία αναφερόταν το ονοματεπώνυμο του.


Λίγη ώρα αργότερα, ο Γάλλος μετέβη στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πορτοφολιού του. Αστυνομικοί που του το παρέδωσαν, τον ενημέρωσαν πως το εντόπισε μια γυναίκα, η οποία το πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία.


Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να δώσει χρήματα στην 49χρονη προκειμένου να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Όμως, η γυναίκα όχι μόνο δεν τα δέχτηκε καθώς όπως ανέφερε «δεν έκανε κάτι σημαντικό» αλλά δεν ήθελε να γίνουν γνωστά ούτε τα στοιχεία της.


«Τι υπέροχη χώρα η Ελλάδα και τι υπέροχοι άνθρωποι» έλεγε ξανά και ξανά ο Γάλλος τουρίστας εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.