Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άνω Λιόσια: Μαρτυρία μαθητή για τον 75χρονο που αυνανιζόταν έξω από σχολείο – «Τον έβλεπα συχνά, ήταν εκεί από το πρωί έως το βράδυ»

Στην προσαγωγή ενός 75χρονου που κατηγορείται ότι αυνανιζόταν έξω από σχολείο στα Άνω Λιόσια προχώρησε η Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη τ...





Στην προσαγωγή ενός 75χρονου που κατηγορείται ότι αυνανιζόταν έξω από σχολείο στα Άνω Λιόσια προχώρησε η Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας και εξετάζεται από τις Αρχές, καθώς η σχολική κοινότητα είναι αναστατωμένη.

Ο εν λόγω ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων να ικανοποιεί τον εαυτό του. Μια κίνηση που -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε.

Ένας μαθητής μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και όπως τόνισε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο 75χρονος βρισκόταν συχνά στο ίδιο σημείο, κοιτώντας τα παιδιά και κάνοντας διάφορες κινήσεις μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Όταν γυρνούσα στο σπίτι, μετά το σχόλασμα, είδα τον κύριο αυτόν, είχε ρίξει το κάθισμα, έκανε διάφορες κινήσεις, κοιτώντας τα παιδιά» είπε ο μαθητής και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα συχνά, ήταν εκεί από το πρωί έως το βράδυ.

Τον είχα δει να αυνανίζεται. Δεν το είπα στους καθηγητές μου, γιατί νόμιζα ότι δεν θα με πιστέψουν. Το είπα στους γονείς μου και μετά το είδαμε στην τηλεόραση».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.