Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΛΑΑΑΑΤΣ...!!! Σφαλιάρα σουριχτή στ5ους τούρκους και από τους Αμερικάνους... Αποχώρησαν από άσκηση γιατί συμμετείχαν τα κατεχόμενα!

«Χαστούκι» στην Τουρκία από Σλοβακία και ΗΠΑ – Αποχώρησαν από στρατιωτικη άσκηση στην οποία θα λάβει μέρος το «ψευδοκράτος» Άλλο ένα ...



«Χαστούκι» στην Τουρκία από Σλοβακία και ΗΠΑ – Αποχώρησαν από στρατιωτικη άσκηση στην οποία θα λάβει μέρος το «ψευδοκράτος»

Άλλο ένα πλήγμα δέχθηκε η Τουρκία στην προσπάθεια της να παρουσιάσει ως κρατική οντότητα το «ψευδοκράτος» της κατεχόμενης Κύπρου με ΗΠΑ και Σλοβακία να δίνουν στο καθεστώς Ερντογάν ένα ηχηρό «χαστούκι».

Αφορμή στάθηκε η πρόθεση της Τουρκίας να διεξάγει στρατιωτική άσκηση με τη συμμετοχή του «ψευδοκράτους

Πρόκειται για την άσκηση Anadolu Ankasi 2021, η οποία διεξάγεται μέχρι τις 4 Ιουνίου και στην οποία θα έπρεπε να λάβουν μέρος - εκτός από την Τουρκία και το «ψευδοκράτος» - οι ΗΠΑ, η Σλοβακία, το Αζερμπαϊτζάν και το Κατάρ.

Την Τετάρτη, όμως, από το επίσημο πρόγραμμα απουσίαζαν οι ΗΠΑ, οι οποίες, σύμφωνα με την Hurryiet, δεν παρουσίασαν κάποια επίσημη δικαιολογία.

Ανεπίσημα, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα η αποχώρηση των ΗΠΑ έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του «ψευδοκράτους».


Την ίδια στάση, όπως ανακοίνωσε, το υπουργείο Εξωτερικών ακολούθησε σήμερα, Πέμπτη, και η Σλοβακία.

Για την απόφαση αποχώρησης από την άσκηση ενημέρωσε τον Νίκο Δένδια ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας Ιβάν Κόρτσοκ στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich) που διεξάγεται στη Λισσαβώνα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.