Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΓΗ...!!! Προκήρυξη ΕΠΟΠ: 40.500 υποψήφιοι για 1600 θέσεις... Ελληνικό Στρατό γουστάρει η Νεολαία...!!!

"Μάχη" για 1.600 θέσεις με συνολικά 40.500 υποψήφιους από τους οποίους οι 19.500 έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους για τις 1.000 ...





"Μάχη" για 1.600 θέσεις με συνολικά 40.500 υποψήφιους από τους οποίους οι 19.500 έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους για τις 1.000 θέσεις στον Στρατό Ξηράς, οι 14.000 για 280 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία και οι 7.000 για 300 θέσεις ΕΠ.ΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον των νέων για μια θέση Επαγγελματία Οπλίτη και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώθηκε με συνολικά 40.500 υποψήφιους να περιμένουν πλέον με αγωνία τις ειδικές επιτροπές σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία ώστε να προχωρήσουν στον έλεγχο και αξιολόγηση για να καταρτίσουν τις λίστες τόσο των επιτυχόντων όσο και των επιλαχόντων.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων έχει ήδη αρχίσει με τα αρμόδια στελέχη να μην μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους τόσο από την μαζική συμμετοχή όσο και από το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων. Μεταξύ των 40.500 υπάρχουν νέοι με πτυχία και ξένες γλώσσες αλλά και διπλώματα κατάρτισης και εξειδίκευσης. Σημαντικό είναι το ποσοστό των υποψηφίων που κατάγονται από ακριτικές περιοχές, δηλαδή από τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 

Υποψήφιοι οι οποίοι μάλιστα θα μοριοδοτηθούν και εάν τελικά επιλεγούν, θα υπηρετήσουν σε Μονάδες όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόπο καταγωγής τους. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα παραμείνουν στις παραμεθόριες Μονάδες χωρίς δυνατότητα μετακίνησης στην ενδοχώρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.