Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τουρκικό ερευνητικό μαζί με τον Τσαβούσογλου στο Αιγαίο...!!! Ανάμεσα σε Χίο, Σάμο, Ικαρία με τα 2/3 εντός ελληνικής δικαιοδοσίας...!!!

Οι προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας δεν έχουν τέλος καθώς λίγο πριν την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα βγάζουν ερευνητικό πλοίο στο Αιγαίο...




Οι προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας δεν έχουν τέλος καθώς λίγο πριν την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα βγάζουν ερευνητικό πλοίο στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδέχεται τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγο αργότερα ο Νίκος Δένδιας στο υπουργείο, τουρκικό ερευνητικό θα… αλωνίζει στο Αιγαίο.

Η Τουρκία επέλεξε να δεσμεύσει τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου, Σάμου και Ικαρίας. Πρόκειται για μια περιοχή, της οποίας τα δύο τρίτα είναι μέσα σε χώρο ελληνικής δικαιοδοσίας.

Πρόκειται για το ερευνητικό «tubitak marmara» το οποίο θα πραγματοποιήσει έρευνες από τις 31 Μαΐου, έως και τις 10 Ιουνίου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.