Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ...!!! Θρασύτατος ο 22χρονος σάτυρος - «Δεν έγινε και τίποτα, απλά έχω ένα βίτσιο...»! Αναγνωρίστηκε από τρεις ακόμη κοπέλες

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στην Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο και μια νεαρή σοπράνο που...



«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στην Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν 22χρονο και μια νεαρή σοπράνο που έζησε τον εφιάλτη λίγα μέτρα από την ασφάλεια του σπιτιού της.

Η γυναίκα στο βίντεο που ανήρτησε φαίνεται να μπαίνει στην πολυκατοικία και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε πίσω της ο άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι (!) και προσπαθώντας να μπει στην πολυκατοικία, πριν συνειδητοποιήσει ότι η πόρτα είχε κλείσει και τελικά αποχωρήσει με απόλυτη ψυχραιμία.

Τον αναγνώρισαν και άλλες τρεις γυναίκες – Τι είπε προφορικά ο 22χρονος

Ο 22χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, 06.05.2021, από αστυνομικούς της Ασφάλειας και μάλιστα πολύ σύντομα, μέσα σε σχεδόν 3,5 ώρες, δείχνοντας την ευαισθησία που υπάρχει σε τέτοια περιστατικά που αφορούν στην έμφυλη βία, μπήκε μετά την επίθεση αυτό στο «μικροσκόπιο» και για ακόμη τρεις επιθέσεις. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη και με βάση το ρεπορτάζ, ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

Την Παρασκευή, 07.05.2021, ο νεαρός άνδρας θα οδηγηθεί -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.