Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοινωνική λειτουργός με ειδίκευση στους εφήβους η μητέρα του 22χρονου επιδειξία

«Είμαι συντετριμμένη. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό. Έχει την κοπέλα του, τη δουλειά του, είναι φοιτητής», τόνισε η μητέρα του κατηγορούμε...

«Είμαι συντετριμμένη. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό. Έχει την κοπέλα του, τη δουλειά του, είναι φοιτητής», τόνισε η μητέρα του κατηγορούμενου για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα κατά συρροή, μετά και την υπόθεση στη Νέα Σμύρνη 

Μια απίστευτη αποκάλυψη περιπλέκει την υπόθεση του νεαρού επιδειξία της Νέας Σμύρνης, που παραμένει κρατούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα (10/05), κατηγορούμενος για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα κατά συρροή.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η μητέρα του 22χρονου είναι κοινωνική λειτουργός με ειδίκευση σε υποθέσεις εφήβων. Δηλαδή αναλαμβάνει υποθέσεις νεαρών και η ίδια αποφασίζει ποια θα είναι η εξέλιξή τους, και ποια αγωγή θα πρέπει να ακολουθηθεί, εάν αυτό χρειαστεί. Αυτό το γεγονός εγείρει, λοιπόν, πολλά ερωτηματικά, σχετικά με την άγνοιά της για τη συμπεριφορά του παιδιού της και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι η ίδια τόνισε πως ο 22χρονος διατηρεί σχέση με μία γυναίκα. Υπενθυμίζεται ότι δήλωσε σοκαρισμένη, ενώ μίλησε για ένα εξαιρετικό παιδί, φοιτητή, που εργάζεται.


Αναλυτικά οι δηλώσεις της μητέρας


«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό. Έχει την κοπέλα του, τη δουλειά του, είναι φοιτητής, είμαι συντετριμμένη», υπογράμμισε η μητέρα του και συνέχισε: «Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του».«Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Τoυ λένε να αυτοκτονήσει», επισήμανε ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.