Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ τους χτυπάνε στη Σμύρνη...!!! Μαζικές επιθέσεις με 19 σαμποτάζ και 4 κατεστραμμένα εργοστάσια από «Τα παιδιά της φωτιάς»...!!!

Το ένα κτύπημα πίσω από το άλλο δέχονται οι Τούρκοι από τους Κούρδους τόσο στις πόλεις τους, όσο και στα όρη του Ιράκ. Στην Σμύρνη η κου...





Το ένα κτύπημα πίσω από το άλλο δέχονται οι Τούρκοι από τους Κούρδους τόσο στις πόλεις τους, όσο και στα όρη του Ιράκ.

Στην Σμύρνη η κουρδική οργάνωση “Τα παιδιά της φωτιάς” μεταξύ 30.04-03.05, πραγματοποίησε 19 σαμποτάζ με στόχο διάφορες εγκαταστάσεις που ανήκουν στο τουρκικό καθεστώς και κατέστρεψαν 4 εργοστάσια.

Οι επιθέσεις αυτές ανήκουν στην οργάνωση του ΡΚΚ εντός τουρκικού εδάφους και αφορούν ξεκάθαρα αστικό πόλεμο κατά του καθεστώτος Ερντογάν.

Η ίδια οργάνωση κάλεσε μέσω ανοικτών πηγών τα μέλη της που ζουν στο τουρκικό κράτος, σε σκληρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Τουρκίας αναφέροντας συγκεκριμένα: «είναι η περίοδος κατά την οποία τα πάντα και όλοι όσοι ανήκουν στο τουρκικό αποικιοκρατικό φασιστικό κράτος, θα τεθούν στο στόχαστρο μας».

Το κρεσέντο των κουρδικών επιθέσεων συνεχίστηκε μετά στα βουνά του Ιράκ όπου οι Σύροι Κούρδοι ανακοίνωσαν σήμερα τον θάνατο 8 στρατιωτών του τουρκικού στρατού και τον τραυματισμό 3 άλλων.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.