Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ισπανία έστειλε πίσω στο Μαρόκο 1.500 μετανάστες που μπήκαν στη Θέουτα και βάζει στρατιώτες να περιπολούν...

Περίπου 1.500 μετανάστες, από τους 6.000 που μπήκαν χθες στη Θέουτα, τον ισπανικό θύλακα, έστειλε πίσω στο Μαρόκο η Μαδρίτη. Ωστόσο σήμ...





Περίπου 1.500 μετανάστες, από τους 6.000 που μπήκαν χθες στη Θέουτα, τον ισπανικό θύλακα, έστειλε πίσω στο Μαρόκο η Μαδρίτη.

Ωστόσο σήμερα τουλάχιστον 86 μετανάστες κατάφεραν να περάσουν από το Μαρόκο τον υψηλό φράκτη που προστατεύει τον άλλο ισπανικό θύλακα, αυτόν της Μελίγια.

«Περίπου 6.000 άνθρωποι» μπήκαν στη Θέουτα και «αυτή τη στιγμή, έχουμε στείλει πίσω 1.500 από τους ανθρώπους αυτούς και συνεχίζουμε αυτές τις επιστροφές», δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα μιλώντας στη δημόσια ισπανική τηλεόραση.

Εξάλλου, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, από τη νομαρχία της Μελίγια ανακοινώθηκε πως συνολικά «περισσότεροι από 300» άνθρωποι προερχόμενοι από «την υποσαχάρεια Αφρική» επιχείρησαν να διασχίσουν το φράκτη σήμερα «γύρω στις 4:45» (05:45 ώρα Ελλάδας). Απ’ αυτούς, «85 άνδρες και μία γυναίκα κατάφεραν να εισέλθουν», διευκρίνισε η νομαρχία σε ανακοίνωσή της.

Από πηγή στο ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών, την οποία επικαλείται το Reuters, έγινε επίσης σήμερα γνωστό πως η ισπανική κυβέρνηση ανέπτυξε στρατεύματα στη Θέουτα για να περιπολούν στα σύνορα με το Μαρόκο.

Οι στρατιώτες θα περιπολούν στα σύνορα μαζί με την ισπανική αστυνομία. «Αυτό αρχίζει αμέσως», δήλωσε η πηγή χωρίς να διευκρινίσει πόσοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν.

Εκπρόσωπος της κυβερνητικής αντιπροσωπείας της Θέουτα δήλωσε πως οι στρατιώτες θα συνεργαστούν επίσης με την αστυνομία σε ευαίσθητα σημεία μέσα στο θύλακο για να διατηρήσουν την τάξη στους δρόμους.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.