Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Περισσότεροι από 100 πολίτες έχουν δώσει πληροφορίες μετά την επικήρυξη των δολοφόνων

Σχεδόν 100 είναι οι πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν την ΕΛ.ΑΣ. με κάποια πληροφορία για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά μετά την επική...

Σχεδόν 100 είναι οι πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν την ΕΛ.ΑΣ. με κάποια πληροφορία για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά μετά την επικήρυξη των δολοφόνων με 300.000 ευρώ από την Ελληνική Πολιτεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, πολίτες είτε έχουν μεταβεί στη ΓΑΔΑ είτε έχουν καλέσει τηλεφωνικά το τμήμα Ανθρωποκτονιών μεταφέροντας πληροφορίες που θεωρούν ότι μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Στη συνέχεια, αυτές οι πληροφορίες αξιολογούνται από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και συσχετίζονται με άλλα δεδομένα, όπως εικόνες από κάμερες ασφαλείας και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να φθάσουν, αν αυτό είναι εφικτό, στην ταυτοποίηση των δραστών. Ακόμα γίνεται ένας αγώνας δρόμου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ληστειών που εξετάζουν παλιότερες υποθέσεις ληστρικών επιδρομών, όπου οι δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι.

«Σκότωσαν όποιο ον, αντιδρούσε»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, είπε ότι «παρότι έχουμε στην Ελλάδα ληστείες μετά φόνου, συνήθως υπάρχει βαριά σωματική βλάβη και οι άνθρωποί, κυρίως ηλικιωμένοι, καταλήγουν και λόγω κάποιου άλλου προβλήματος που έχουν. Εδώ μιλάμε για μια νεαρή κοπέλα, η οποία είναι υγιής και δυνατή».

«Όποιο ον αντιδρούσε σε αυτούς τους ανθρώπους, το θανάτωναν. Ξεκίνησαν με το σκυλί που το σκότωσαν», ανέφερε ο κ Λέων και συμπλήρωσε ότι «ακόμη και οι φωνές της κοπέλας θα προκάλεσαν την αντίδραση τους και έτσι προσπάθησαν με το ύφασμα στο στόμα της να την σταματήσουν και ήξεραν ότι αφού συνέχιζαν επί ώρα αυτήν την τακτική ότι θα προκαλούσαν τον θάνατο της», σημειώνοντας ότι όταν έφυγαν από το σπίτι, σίγουρα ήξεραν ότι η νεαρή μητέρα είχε πεθάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.