Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

USAF: Μαχητικό F-15 πέτυχε την πιο μακρινή κατάρριψη στόχου στον κόσμο(Bίντεο & Φώτο)

Ένα drone τύπου BQM-167 χρησιμοποιήθηκε ως «προσομοίωση» ενός εχθρικού αεροσκάφους Σε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση προχώρησε η Πολεμική Αεροπο...






Ένα drone τύπου BQM-167 χρησιμοποιήθηκε ως «προσομοίωση» ενός εχθρικού αεροσκάφους

Σε μια ιδιαίτερη ανακοίνωση προχώρησε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) η οποία ισχυρίστηκε ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-15 πραγματοποίησε επιτυχώς την πιο «μακρινή κατάρριψη στόχου στον κόσμο» με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις εντυπώσεις αναλυτών και μέσων ενημέρωσης, αναφέρει το onalert. gr.

Όπως αναφέρει η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, κατά την διάρκεια πρόσφατης άσκησης κοντά στην αεροπορική βάση Tyndall στη Φλόριντα, όπου μαχητικό αεροσκάφος F-15 φαίνεται πως εντόπισε στόχο σε πολύ μακρινή απόσταση και στη συνέχεια κατάφερε να το χτυπήσει αποτελεσματικά και να τον καταρρίψει.

Ειδικότερα, ένα drone τύπου BQM-167, χρησιμοποιήθηκε ως «προσομοίωση» ενός εχθρικού αεροσκάφους από την USAF στο πλαίσιο της άσκησης, το οποίο έγινε αντιληπτό από μαχητικό F-15 που «λόκαρε» το στόχο και φαίνεται πως εκτόξευσε έναν προηγμένο πύραυλο αέρος-αέρος μεσαίας εμβέλειας AIM-120 Advanced Medium-Range Air-to-Air Missile (AMRAAM).

Όπως ισχυρίζονται οι Αμερικανοί, πρόκειται για ρεκόρ κατάρριψης στόχου σε τόσο μακρινή απόσταση, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύουν περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποια ήταν αυτή η απόσταση μεταξύ του μαχητικού και του drone. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του πυραύλου AIM-120D έχει εμβέλεια περίπου 99 μίλια.
Δείτε βίντεο:


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.