Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δευτέρα του Πάσχα: Καταργείται η απαγόρευση στις διαδημοτικές μετακινήσεις

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που αν...





Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις επιτρέπονταν μόνο τα Σαββατοκύριακα στην ολότητά τους ωστόσο επιτρέπονταν για μετάβαση σε κομμωτήριο εφόσον ήταν σε άλλο δήμο ή και σε κατάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος μένει για παράδειγμα στο Μαρούσι θα μπορεί να μεταβεί για φαγητό ή για καφέ στην Γλυφάδα.
 
Αναλυτικά πως θα λειτουργήσει η εστίαση

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με τον ΚΑΔ 56.10, υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο/ΚΑΔ 56.30.10.03, υπηρεσίες που παρέχονται από καφενείο χωρίς τεχνικά και μηχανικά παιχνίδια/ΚΑΔ 56.30.10.06, υπηρεσίες καφετέριας/ΚΑΔ 56.30.10.07, υπηρεσίες που παρέχονται από παραδοσιακό καφενείο/ΚΑΔ 56.30.10.14.Η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης θα πραγματοποιηθεί μόνο στους εξωτερικούς χώρους και με υποχρεωτική πραγματοποίηση διαγνωστικού τεστ δυο φορές την εβδομάδα για όλο το προσωπικό.

Σύμφωνα με την απόφαση, επιτρέπονται μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι, επιτρέπεται η παρουσία μόνο καθήμενων πελατών, πρέπει να γίνεται απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια, είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες που είναι σε αναμονή (ισχυρή σύσταση για τους καθήμενους πελάτες στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ).

Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τη διάταξη (90 cm – 1,2 m- 1,8m), επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες με τη χρήση δύο σκαμπό μαζί. Η επόμενη δυάδα θα βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρου. Κλειστά θα παραμένουν οι επιχειρήσεις από 11 τη νύχτα μέχρι 5 το πρωί αλλά εξαιρούνται οι υπηρεσίες ντελίβερι με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

Οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν, όταν τους ζητηθεί στον έλεγχο θα πρέπει να φαίνεται από το TAXIS, ότι ο ΚΑΔ αποτελεί κυρία δραστηριότητα πριν την 1η Μαρτίου 2020. Παραμένουν σε αναστολή οι επιχειρήσεις που έχουν ΚΑΔ 5621 και 5630 και οι οκταψήφιοι αυτών.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.