Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεργουλόπουλος: «Δεν θα αφήσω ποτέ τον γιο μου να παρελάσει... Ας μην καπηλεύονται κάποια φασισταριά την έννοια της πατρίδας»

Οπλιστείτε με υπομονή για να μην σπασετε καμιά οθόνη και διαβάστε... Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλ...






Οπλιστείτε με υπομονή για να μην σπασετε καμιά οθόνη και διαβάστε...


Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Tik Talk».

«Την ημέρα της επετείου της Επανάστασης του 1821 φόρεσα τη φουστανέλα γιατί ήθελα να δείξω πως θα μπορούσε να είναι στοιχεία του καθημερινού ντυσίματός μας και όχι απλά ένα σύμβολο που το φοράνε οι Εύζωνες. Μπορούμε και εμείς να το φοράμε όπως φοράνε οι Σκωτσέζοι το κίλτ» τόνισε και πρόσθεσε: 

«Δεν θα αφήσω ποτέ τον γιο μου να παρελάσει. Τα μικρά παιδιά δεν έχουν καμία δουλειά με όλα αυτά. Εκτός κι αν κάποιος γονιός το προορίζει για στρατιωτικό. Θα μπορούσαν τα παιδιά, οι καλύτεροι μαθητές ενός σχολείου ας πούμε, να έφτιαχναν μια επιτροπή να πάνε να καταθέσουν ένα στεφάνι για να τιμήσουν τους πεσόντες, ή να κάνουν μια ωραία εκδήλωση. Αγαπάω την πατρίδα μου. Ας μην καπηλεύονται κάποια φασισταριά την έννοια της πατρίδας».

Επιπλέον, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, τονίζοντας πως είναι υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύει αυτά τα παιδιά και να τους προσφέρει μια οικογένεια. 

«Υπάρχουν άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που είναι γόνιμα. Δεν ξέρω αν το ξέρουν πολύ αυτό… Αυτοί οι άνθρωποι, λοιπόν, κάνουν παιδιά. Και ζουν με τους συντρόφους τους και μεγαλώνουν τα παιδιά μαζί. Σαν μια κανονική οικογένεια. Με πολλή αγάπη. Τι θα γίνει αν ο βιολογικός πεθάνει; Ουσιαστικά το παιδί μένει χωρίς οικογένεια αφού ο άλλος του γονιός δεν αναγνωρίζεται από κανέναν. Υπό αυτή την έννοια, λοιπόν, το κράτος θα πρέπει να προστατέψει αυτά τα παιδια».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.